سلام
با اتويتول جند وعده در هفته ميتونم ديسكسارو ويتامينه كنم؟
سلام
با اتويتول جند وعده در هفته ميتونم ديسكسارو ويتامينه كنم؟
هیچ قانونی نداره
بعضی وقتا دیسکس ها 2-3 روز بعد از جفت خوردم تخم ریزی میکنند و خیلی وقتا تا 2 ماه تاخیر داره ولی معمولش بین 1 تا 2 هفته هست
بهترین روش استفاده از دوز روزانه هست
دوزش الان خاطرم نیست وی مثلا من تو تقریبا 50 لیتر آب 7 قطره برای ماهیم میریزم...
رو بروشور خود محصول دقیقش رو نوشته
موفق باشید
سلام فقط یک نکته به فرمایش بابک عزیز اضافه کنم ویتامین زیاد نیز باعث مسمومیت دیسکس میشه . چند باری تجربه ی تلخش رو دارم . هر چیزی به اندازه خوب هست . من به شخصه موافق ویتامینه کردن هفتگی هستم .
مولتی ویتامین جی بی ال خودش دوز روزانه رو پیشنهاد داده تو بروشورش!
ممکنه مسمومیت در اثر استفاده از مولتی ویتامین های متفرقه به وجود بیاد ولی از جی بی ال معتبر تر نداریم
شما بروشور خود محصول رو مطالعه کنید و طبق دوز پیشنهادی روزانش استفاده کنید هیچ مشکلی نخواهید داشت من 1 سال تمام برای آروانام استفاده کردم
موفق باشید
با سلام
من 4تا دیسکس تو یه اکواریوم 380 لیتری دارم و از فیلتر سطلی استفاده میکنم یه مدتی میشه یه موجودات ریزی مثل مو رو شیشه اکواریوم میچسبند به طول حدود 2 الی 3میلی متر نمیدونم انگلن یا چیز دیگه و قابل عکس برداری نیستند تا براتون عکسشونو بزارم ایا برای دیسکس ها مشکل ایجاد میکنند یا نه و روش خلاص شدن از شرشون چیه
بعضی مواقع دیسکس هام باله های بالایی شونو می لرزونن و یه مدت 3 ال 4 ماهی میشه کمی ترسو شدند
ممنون میشم راهنمایی کنید
![]()
سلام
یا پلاناریا هستند یا یه چیزی از همون خانواده
انگل نیستند و فقط به دلیل غذا دهی بد و زیاد شما در تانک به وجود آمده اند
اگر به آب هم خوب دقت کنید زیر نور هزاران موجود ریز که در حال وول خوردن هستند رو میبینید
بهترین راه کم غذا دادن و غذا دادن به میزانیه که اصلا به کف نرسه و ماهی ها رو سطح تو چند ثانیه تمومش کنند
دل یکی از شایع ترین دلایل وجود این کرم در تانکه
موفق باشید
دوست عزیز این ها همه بخاطر شرایط بد نگهداری شماس!!!
مطمئن باش اگه شرایط تانکتون نرمال باشه هیچوقت همچین اتفاقی نمیوفته
شما اولین کاری که باید بکنی اینه که استرس رو از بین ببری حالا استرس ممکنه هزار دلیل داشته باشه مثل :ماهی محاجم ، نور خیره کننده ،رفت و امد زیاد روبروی تانک ، بالا و پایین شدن ph، تغیرات دما و.....
فراموش نکن سیفون های سنگین و منظم خیلی به بهتر شدن شرایط دیسکس های شما کمک میکنه اگه نور تانک سفیده فعلا یه مدت خاموشش کن و بعد از نور قرمز استفاده کن
سعی کن از مولتی ویتامین مخصوص ابزیان هم برای تقویتشون استفاده کنی
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)