مرسی از پاسخت نفیسه عزیز.
مرسی از پاسخت نفیسه عزیز.
با درود عروسام اول ماه 1 دونه تخم گذاشته بودند منم 5 روز پیش لونه رو برداشتم توی این 5 روز نره صدا های عجیب غریب در میاورد الان رفتم به فلاورم غذا بدم جلوی من تخم گذاشت علتش چی میتونه باشه ممنون.
سلام میخواستم ببینم جایزه وقتی گرسنه است باید بدیم . چون اصلا نمی فهمه جایزه چیه
سلام.جایزه چیزی هست که کاملا از غذای دائم و حتی مکمل باید جدا باشه و گاهی وقت ها بهش داده بشه که برای عادت نشه در عین حال که باید سنجید که به چه چیزی علاقه داره پرنده.ممکنه این جایزه یک تکه سیب،کاهو یا هویج رنده شده و یا چند حبه انگور و ...باشه که در ازای رفتار خوبی که شما ازش میخواید و اون انجام میده با دست باید به پرنده داده بشه.
جفت شما سری قبل ناآماده بوده و یک تخم که احتمالا از مستی ماده بوده گذاشته و در حال حاضر بشدت آماده هستن و بهتره سریعا شرایط تخم گذاری رو براشون فراهم کنید تا بدلیل بد بودن جا پرنده ی ماده دچار مشکل نشه و تخم خدایی نکرده توی بدنش گیر نکنه که باعث تلف شدنش بشه.لونشون رو بذارید و اگر روی تخم هم میخوابن تخمشون رو هم توی لونه بگذارید.
عروس هلندی از کی می فهمن اسمشون چیه.
یا می گیم بیا بفهمه باید بیاد.
فقط هر وقت سوت می زنیم میاد کنارمون.
دیشب براشون لونه رو گذاشتم الانم توی لونه هستن و یه مورد در مورد تابریل اد3ای دوستانی که تهران هستتند اگه جایی رو میشناسند که داره من رو خبر کنند چند تا پرنده فروشی که رفتم میگم تابریل اد3ای دارید قطره avisol رو میدن ممنون
هرچقدر بیشتر صداش کنید بیشتر به اون اسم شنا میشه مثلا وقتی میاد روی دست یا حالا برای شما رو نمیدونم اگه میاد روی شما میخوابه یا دارید نازش میکنید به اسمش صدا کنید و به قولی قربون صدش برید به مرور به اون اسم عادت میکنه مثال عروس خودم خوراکش رفتن پشت میز تلویزیون هست وقتی میگم نازی گوله میاد بیرون . حالا این تجربه ی من هستش تا دوستان چی بگن با تشکر
با سلام
جوجه عروس من خیلی لوس هست سوت بزنم دستمو بگیرم بالا میپره میاد میشینه روش حالا که نمیخوام این جوجه عروس رو نگه دارم خیلی دستی و رام شده تنها مشکلش اینه که دون خور نمیشه
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)