سفیدک 95 درصد ماله استرس هستش واگه ماهی غذا خور باشه حتما به مرور زمان خوب میشه و بهتره زیاد بهش حساس نباشید فقط با مولتی ویتامین ماهی رو تو دوران نقاهت تقویت کنید همین
سلام دوستان
ممنونم از راهنماییتون
مثل دونه های نمکه
غذا خوب میخورن و کاملا سرحالا
از مولتی ویتامین انسانی هم میشه استفاده کرد !!!!!!!!???? چقدر?
نظرتون درباره ی بایکالر و امپراطور چیه ?
میشه فقط دوز خیلی کم و روی غذا بریزید.مولتی ویتامین ماله نوزاد رو بگیرید.من که عاشق فرشته امپراتور هستم بنظر من یکی از بهترین ماهی های آب شور هستش فقط حیف که ریف سیف نیستش
ممنونم دوست عزیز
من دیدم که امپراطور با ریف نگهداری میکنند و مشکلی هم نداشتند
توی مشخصات این ماهی هم نوشته بااحتیاط میشه باریف نگهداریش کرد !!!
موریش که انصافاً حرف نداره
فقط مشکل غذا رو داره ولی احمد جان من دیدم که تو تانک فول ریف هم نگه داری کردن .
فقط بدیش اینه که رفتارشو نمیشه قطعاً پیشبینی کرد .
نوار مسی و موریش مشکل چندانی با ریف ندارن ! بیشتر به خاطر نگهداری دشوار و غذاخورنشدنشون کسی سراغ این ماهی ها نمیره.این گونه ها بیشتر به درد اکواریومهای بزرگ و فیش اونلی میخوره که بالای 1000 لیتر گنجایش دارن. یه زمانی من خیلی به دنبال پروانه ماهی ها بودم و تحقیق زیاد کردم اما متاسفانه هیچ کدومشون مناسب نگهداری نیستند.
فرا رسیدن ماه عاشقان مبارک
سلام دوست عزیزنوار مسی و موریش مشکل چندانی با ریف ندارن ! بیشتر به خاطر نگهداری دشوار و غذاخورنشدنشون کسی سراغ این ماهی ها نمیره.این گونه ها بیشتر به درد اکواریومهای بزرگ و فیش اونلی میخوره که بالای 1000 لیتر گنجایش دارن. یه زمانی من خیلی به دنبال پروانه ماهی ها بودم و تحقیق زیاد کردم اما متاسفانه هیچ کدومشون مناسب نگهداری نیستند.
فرا رسیدن ماه عاشقان مبارک
چرا مناسب نیستند ?
برای فیش اونلی که مناسبا ؟
ماهی هایی که ریف سیف نیستند به شقایق ها هم صدمه میزنند ؟
از سنگ پا میشه توی سامپ استفاده کرد ؟ توی یک مغازه دیدم استفاده کرده میگفت کاراییش از سرامیک بیشتره !!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.