سلام
فکر نمکنم ضد استرس 1 در 1 اصلا تاثیری داشته باشه.معمولا از مولتی ویتامین انسانی استفاده میکنند!!
مولتی ویتامین حد اکثر 1 هفته بعد از باز شدن درش ( در مخصوص - آب بندی و کاملا غیر قابل نفوذ ) غیر قابل استفاده میشه.حالا شما حساب کن ماه ها و حتی سال ها تو مغازه ها میمونن
اصلا بر بر فرض اگر تاریخش هم نگذشته باشه با ز هم ضد استرس نیست مولتی ویتامین که هیچ...در بعضی از موارد کمی دستگاه گوارش رو هم تحریک میکنه
موفق باشید
سلام
حالا بازم تولید کننده های داروهای داخلی می گن رضایی شروع کرد .... متاسفانه اکثرا (حالا همشون نمیگم ) از ضد عفونی گرفته ضد استرس و کلی داروهای مختلف که بدون نظارت هیچ دستگاهی در بازار فروخته میشه کیفیت ندارند . گول این محصولات رو نخورید .... روی این حساب حتما از داروهای با برند خوب اونهم از جای مطمئن استفاده کنید . اکثر داروهای تترا که بدون محافظ فروخته میشه نیز مشکل دارند . مطمئن بشید محصولات آکبند هستند و تاریخشون نگذشته .... من غذای تترا زیاد استفاده می کنم مغازه داری ازم قوطی هاش رو می خرید تا در دکورش بذاره بعد که در مغازه خالی قوطی ها رو ندیدم فهمیدم توشو ایشون با محصولات بسیار مرغوبتر از تترا پر می کرد و می فروخت . اینه که لازمه زیادی اعتماد نکنیم ....
سلام
در مورد تاریخ گذشته شدن مولتی ویتامین بعد از باز شدن تا بحال چیزی نشنیده بودم !! امشب هم کلی سرچ کردم که شاید رفرنسی برای این موضوع پیدا کنم اما چیز خاصی دستگیرم نشد لطفا منبعی اگر در دست هست از این موضوع لینک بدید
به هر حال تجربه شما و دوستان دیگه بیشتر از من هست و تجربیات هم مختلف
من هم به عدم کیفیت محصولات داخلی در برابر محصولات شرکتهای معتبر ایمان دارم اما عرض کردم وقتی چاره ای نیست میتونه مفید باشه و این رو به شخصه تجربه کردم (از هیچی بهتره)
باز هم عرض میکنم که عقاید و نظرات متفاوته من هم کاملا به این نظرات احترام میگذارم
چند روز پیش با عامل توزیع یکی از برندهای معروف در کشور در مورد داروها و ... صحبتی داشتیم که ایشون اعتقاد داشتند که در حال حاضر کلا بیماریها به داروهای انسانی عکس العمل نشون نمیدن (به دلیل مقاومت پذیری و ...) و شرکت مطبوع ایشون برای هر نوع خاص از انگلها و یا بکتریهای هدف به شکل خاص دارو طراحی کرده !!!
وقتی اسم دارویی مثل فلاجلول میاد همه کسانی که شناختی از این دارو دارند کم وبیش میدونند که طیف تاثیر نسبتا وسیعی از انگلهای دستگاه گوارش رو شامل میشه اما یک آکواریوم دار با اطلاعات متوسط بر فرض درست بودن ادعای هر دارو برای یک انگل هدف ، چطور باید نوع انگل رو شناسایی کنه که داروی موثر رو ......
بگذریم ...
سلام
اگر مولتی ویتامین انسانی یا مولتی ویتامین بچه از داروخانه تهیه کنید میبینید که روی جعبش نوشته حد اکثر 1 هفته بعد از باز شدن قابل استفاده هست.این دیگه جست و جوی آنچنانی نمیخواد که!
عامل تولید و توزیع 1 * 1 هم اگر این حرف رو زده باشه یا ناشی از بی سوادیش بوده یا دروغ گفته!!!
دارو های تولید شده 1 در 1 هیچ تاثیری بر هیچ بیماری ندارن.ضد عفونی آبی رنگشون که متیلن بلو هست! زرد رنگ هم یه روزایی به اسم ضد عفونی و بعضی روزا به اسم ضد اسرتس پخش میشه! یه وقتایی مولتی ویتامین توشه و یه دوره آکریفلاوین بسیار رقیق
دارو های انسانی بسیار موفق تر عمل میکنند.آکریفلاوین 1 در 1 رو هم باید 6 برابر دوز روی جعبه استفاده کرد در ضمن اصلا روش اطلاعات صحیحی در مورد چگونگی استفاده از آکریفلاوین نوشته نشده...
کلا تولید و پخش این دارو ظلمه در حق ماهی و صاحب آکواریوم
با تشکر
سلام
خير ، وارد كننده و پخش كننده آزو اين صحبت رو مي كرد
به هر حال ف منظور من اين بود كه عقايد و تجربيات متفاوته ، قصد دفاع از هيچ محصول به خصوص چه معتبر چه غير معتبر رو ندارم
فقط چيزي رو عنوان كردم كه تجربه خودم بود ، به عنوان مثال شركت اوشن فري كه ميدونيد ايران آكواريوم عامل پخشش هست يكسري داروهاش واقعا به مفت خدا نميرزه و يكسري غذاهاي تخصصي فلاور و ديسكسش خوبه
از يك در يكهاي ضد استرس به اندازه ب كمپلكس جواب گرفتم من ، در رابطه با ضد عفوني و ضد قارچها حق با شماست ، انگار فقط رنگه و هيچ اثري نداره
حالا که بحث مولتی ویتامین شد میشه بفرمائید از مولتی ویتامین نوازد میشه برای ماهی و بچه دیسکسها استفاده کرد ؟ در صورت مثبت بودن پاسخ دوز مصرف اون به ازای دیسکس بزرگ همچنین بچه های چقدر هست ؟
ارداتمند -امیر
اقاي اژيده من نتونستم جايي براي گذاشتن عكس ماهيم در بخش بيماري ديسكس پيدا كنم چون نميدونم بيماريش چيه
لطفا در مورد گذاشتن عكس كمكم كنيدماهيم داره ميميره
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)