[B][/B]من الان فقط از قطعره avi-mineral استفاده ميکنم و کف دريا (که تا حالا يه نک هم نزده).......کافيه از لحاظ تقويتی؟
خودش غذا خوب ميخوره
[B][/B]من الان فقط از قطعره avi-mineral استفاده ميکنم و کف دريا (که تا حالا يه نک هم نزده).......کافيه از لحاظ تقويتی؟
خودش غذا خوب ميخوره
قیمت این قطره چنده تو بازار؟
کاسکوی منم مرد و من و هیچ کس دیگه هم نتونستیم نجاتش بدیم.
آخه چرا همينجوری اينا ميافتن ميميرن.....من هم تقريباً 2 هفته پيش کاسکو خريدم.....ميترسم با اين همه آمار مرگ و مير ، اين تابستون کاسکو ها خوب در نيان و واسه من هم تلف شه.....الان که کاملاً حالش خوبه و هم تحرک اش عالی هست هم غذا خوردنش......همچی ميخوره فقط يکم ميوه بد ميخوره......اگه اين تلف شه مطمئن هستم که خودم هم يه چيزيم ميشه
(من يه بار يه ماهی ايم مرد تا 2 روز غذا از گلوم پايين نميرفت ، اين که ديگه جای خود دارد)
سلامآخه چرا همينجوری اينا ميافتن ميميرن.....من هم تقريباً 2 هفته پيش کاسکو خريدم.....ميترسم با اين همه آمار مرگ و مير ، اين تابستون کاسکو ها خوب در نيان و واسه من هم تلف شه.....الان که کاملاً حالش خوبه و هم تحرک اش عالی هست هم غذا خوردنش......همچی ميخوره فقط يکم ميوه بد ميخوره......اگه اين تلف شه مطمئن هستم که خودم هم يه چيزيم ميشه
(من يه بار يه ماهی ايم مرد تا 2 روز غذا از گلوم پايين نميرفت ، اين که ديگه جای خود دارد)
زياد نگان نباشيد.اميدوارم كه همه حيوانات خونگي سالم بمونن.
ولي اگه خيلي نگرانيد مثل من يه دكتر ببريدش تا معاينش كنه.(البته يه دكتر خوب و قابل اعتماد)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.