بله میشه من دیدم که عرس یه تخم گذاشته و جوجه شده.عزیز تا جایی که من خوندم گفته شد تا اخرین تخم بهشون غذاهای گرم رو بدید اما بعد از اخرین تخم همه غذاهای گرم رو از جیره غذایی حذف کنیم....
ایا میشه ماده تخم بگذاره 2 عدد و جوجه بشن ؟ اخه من خوندم تو سایت ها 2 تا تخم یعنی از روی مستی تخم گذاشته و به هیچ عنوان جوجه نمیشه
ضمنا حس میکنم تخم دومی از اولی گوچیکتر هست و یه خورده هم رنگش فرق داره.. به قهوه ای روشن میزنه....
از خیر عکس گذشتیم یا ما خنگیم یا سخته.
اینجا اپلود سنتره تشریف میبرید اینجا آپلود سنتر اختصاصی مجموعه سایت های پارسی پت
رو browse کلیک میکنید عکستون رو انتخاب میکنید و اون پایین قوانین رو قبول دارید رو میزنید و عکستون اپلود میشه ، اینجا یه لینک بهتون میده و تمام
بعد میاید تو قسمت پاسخ ، برید رو قسمت insert image و لینکی که تو قسمت اپلود عکس بهتون داده رو اینجا وارد کنید همین.
ممنون . اخر توانستم حالا سن و نر ومادگیشو بگین
2روزی است دست جلویش می گیرم گاز می گیره همین طور با خودش یه چیز هایی می گه و صوت می زنه
![]()
ویرایش توسط ashkan98 : 3rd July 2012 در ساعت 04:48 PM دلیل: بوق
سلام من یک جفت عروس خریده بودم حیف که وحشی هستند تخم هم می ذارن ولی از آن جایی که خریدم آنجا آزاد بودن الان من بزارم در قفس تخم می گذارن . تازه قبلا درون کوزه تخم گذاشته بودنند.
الان قیمت جفت عروس تخمگذار چنده؟
ویرایش توسط sepideh : 3rd July 2012 در ساعت 07:10 PM
با سلام لطفا سایز عکسها رو تقریبا 500 * 400 کنید از این به بعد هم حجم کمتری خواهد داشت و زودتر لود میشه هم سایت به هم نمیریزه.
عزیز عروست از نظر من یه نر هست که پر ریزی هم نکرده و حدود سن 3.5 ماه تخمین میزنم
سلام.جوجه عروست تازه داره وارد فاز مرحله ی پرریزی میشه باتوجه به آشفتگی پرهای جلوی سینش و با احترام به نظر بابک جان احتمالا ظرف دو ماه آینده با تغییر رنگ در پرها نر خواهد شد(این نظر شخصیه و ممکنه طبق نظر آقا بابک ماده بشه)
قیمت جفت مولد به رنگشو بستگی داره ولی جفت خوب از سیصدتومن شروع میشه تا پونصد تومن هم میرسه بعضا که به رنگ و تعداد تخم و جوجه برمیگرده.در مورد قسمت اول متنت متوجه نشدم سوالت کجاس؟اگر منظورت این بود که در قفس هم تخم میذارن؟بله تخم میذارن و ربطی به آزاد بودن یا توی قفس بودن نداره و کوزه یا لونه ی چوبی هم مشکلی ندارن هیچکدوم.موفق باشی
یعنی چه فراوان ماده است.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.