3ماه دارد. حدودا 1ماه پیش من است.
ایا سن این طوطی را چگونه باید تشخیص داد.
3ماه دارد. حدودا 1ماه پیش من است.
ایا سن این طوطی را چگونه باید تشخیص داد.
ویرایش توسط HONEY : 1st July 2012 در ساعت 02:18 PM
دوست عزیز این فیلم رو ببین خالی از لطف نیست.
http://www.parsipet.ir/thread12253.html#post63414
اگر عروستون 3 ماهه هست نباید گازش انقد محکم باشه که از گوشتون خون بیاد ، عروس 3 ماهه حتی گازش درد هم نداره چون فکش هنوز قوی نیست .
سن عروس رو افراد عادی نمیتونن تشخیص بدن و کسانیکه عروس زیاد دیدن و بزرگ کردن میتونن به خوبی تشخیص بدن و معمولا از روی مقدار و فرم پرها و حالت نوک و سر ولطافت پاها سنش رو میشه تقریبی گفت و بهترین راه اینه که از کسانی که عروس پرورش میدن خرید کنید تا سرتون کلاه نره ، عکس واضح قرار بدید از عروستون.
با سلام دوستان عروس من اولین تخم رو 8 تیر و دومی رو 10 تیر گذاشت امروز هم که 11 تیر هست. زیر شکم عروس ماده دیگه برامدگی مشاهده نمیکنم و فکر نمیکنم دیگه تخمی داشته باشه. رفتم بهشون بعد از مدتی سبزی گشنیز بدم میبینم عروس نر تو لونه بود همینطوری که بری تو اطاق میپره بیرون از ترس... تخم ها رو هم که بردن ته لونه... معلوم نیست روشون میشینن یا خیر.
کف قفس هم 2 تا مدفوع دیدم که معلومه کار عروس ماده هست اما خیلی خیلی حجیم و سبز بود من بهشون سبزی چیزی ندادم تو این 3-4 روز فقط 1 روز در میون به غیر از همون هفت تخمشون بهشون ویتامین ad3ec میدم که دیروز دادم اما امروز خیر... به نظرتون مشکل چیه ضمن این که شنیدم اگر عروس 2 تخم بزاره جوجه نمیشه چون از رو مستی هست.. ضمن اینکه جفتگیری اینا 3-4 روز قبل از تخمگذاری دیده شده...
![]()
سلام
دوست عزیز شما تمام کاراتون اشتباههوزمانی که عروسا تخم دارن نباید بهشون هفت تخم و آد س ای بدید.اینا باعث تحریکشون میشه و روی تخم نمیخوابن و بازم جفت گیری میکنن.شما تو زمانی که تخم و جوجه دارن فقط ارزن و کتون و غذاهای سرد مثل حبوبات پخته بهشون بدید.مدفوع مادتونم طبیعیه.بعد از تخم گذاری مدفوعشون اینجوری میشه.سبزی هم ندید.
با عرض معذرت از مدیران محترم.![]()
عزیز تا جایی که من خوندم گفته شد تا اخرین تخم بهشون غذاهای گرم رو بدید اما بعد از اخرین تخم همه غذاهای گرم رو از جیره غذایی حذف کنیم....
ایا میشه ماده تخم بگذاره 2 عدد و جوجه بشن ؟ اخه من خوندم تو سایت ها 2 تا تخم یعنی از روی مستی تخم گذاشته و به هیچ عنوان جوجه نمیشه
ضمنا حس میکنم تخم دومی از اولی گوچیکتر هست و یه خورده هم رنگش فرق داره.. به قهوه ای روشن میزنه....
سلام راستیاتش من بلد نیستم عکس را بگذارم. میشه بهم یاد بدید.
دوست عزیز http://www.parsipet.ir/thread10848.html رو مطالعه کن
ببخشید هر چه گشتم نتوانستم.
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)