دوست عزیز یک مقدار سوالتون گنگ هست
تا دوستان مطلع تر جواب بدن من چند مورد و در مورد نور بگم
شما بهتره به ازای هر لیتر یک وات نور برای تانکتون در نظر بگیرین
که میتونین از ترکیب مهتابی ها یا ال ای دی استفاده کنین استفاده از متال هم شدنیه فقط یه مقدار برا تانک شما زیاد میشه! در مورد دلقک و شقایق من متوجه نشدم! تمام مرجان ها و شقایق ها بخصوص اون هایی که فتوسنتز میکنن به نور مناسب احتیاج دارن صخره ها هم همینطور ماهی ها هم برای زندگی طبیعی و تعریف روز شب به نور احتیاج دارن دمای مناسب هم برای بیشتر ریف ها بین 23 تا 26 درجه است
سلام: دوست عزیز در صورت استفاده از led دیگه یک وات به ازای هر لیتر مناسب نیست بلکه باید پار و لومن رو مد نظر قرار بدید.چون مثلا برای یه تانک 300 لیتری 300 وات led بسیار زیاد هست.شما برای 300 لیتر میتونی بین 100 تا 120 وات led استفاده کنی و نور مناسب و کافی داشته باشی .دمای مناسب هم همونطور که گفتید میتونه از 23 تا 27 درجه باشه که البته جدای از عدد دما ثابت بودن خیلی مهمتره .
اقای نوروزی 2.5درجه اختلاف دما در روز زیاد هست.حداکثر اختلاف دمایی نباید از 1 درجه بیشتر بشه این به ماهی ها و ریف ها استرس وارد میکنه.اینکه شقایق بهتره رو هم نفهمیدم !؟! ولی برای وارد کردن شقایق بهتره حداقل 6 ماهی از راه اندازی تانک بگذره و بعد به سراغ شقایقهای راحتتر مثل لانگ و حبابی برید.
در پناه حق
با سلام و تشکر
(ممکنه جای این موضوع اینجا نباشه ولی ادامه بحث بالاست )
چیزی که من فهمیدم اینکه بعضی از ریفها بافت کلسیمی دارن و دمای آب از 26 درجه نباید بالاتر بره ولی شقایق چون بافت کلسیمی نداره دمای بالاتر رو تحمل میکنه !
دما رو چه جوری ثابت کنم چیلر هم خیلی گرون بود هم برای سایز تانک من منطقی نیست؟
دوستان کسی تجربه استفاده از مهتابیهای فیلیپس رو داشته ؟
سلام دوستان
این واژه اکتنیک یعنی چه؟![]()
نور آکتینیک به نوری گفته می شود که قادر به ایجاد دگرگونی شیمیایی در یک ماده است.اما این نور بیشتر در عکاسی کاربرد داره.این نور دارای اشعه ماورائ بنفش هست باید ترکیبی از این نور و یه نور دیگه برای آکواریوم آب شور موجود باشه تا هم ماهیان(رنگ اصلی ماهی نمایان می شود) هم بقیه موجودات اعم از ریف ها شقایق ها و پولیپ ها تو شرایط ایده آلی باشن نور ترکیبی پیشنهاد شده متال + اکتنیک هست .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)