سلام.صدای دفع از مقعد پرنده منظورم بود.
سلام به همه دوستان خوب و عزیز
این چند مدت حسابی سرگرم جوجو بودم و باهاش خیلی حال می کنم ، خیلی پسر خوبی شده ، پرهای توی سینه اش یکی در میان درآمده ، صدای میو و بوس را می گه ، و دیگه اینکه وقتی می آید پیش من نوکش را می گذارد روی دستم و حدود نیم ساعت چرت می زنه ، یعنی اینقدر احساس آرامش می کنه که توی بغلم می خوابه ، این حالتش را خیلی دوست دارم ، وقتی صدایش می کنم چشمایش را باز می کنه و دوباره می خوابه ، هرچی برایش اسباب بازی خریدم را داغون کرده و خلاصه خیلی شیطنت می کنه فقط دوستان عزیز وقتی می خواهم باهاش کلمات را تمرین کنه فقط میو می گه و خودش را لوس می کنه ، چکار کنم تا بقیه کلمات را هم بگه الیته می دونم تمرین مداوم لازم است ، این کار را کرده ام ولی نتیجه نگرفتم
سلام سودابه جان واقعا تبریک میگم
خیلی حسه خوبیه این اعتماد و آرامشی که در کنار انسان دارن
برای آموزش کلمات بیشتر به نظرم تمرین غیر حضوری رو امتحان کنید
شاید با دیدن شماست که خودشو لوس میکنه و در صورتی که شما رو نبینه به صدای ضبط شده گوش کنه
به هر حال سختیهاش به شیرینی هاش میارزه
موفق باشید
درود کاسکوی من چند مدتی است بخاطر زدن پرهاش افسرده شده
به نظر شما خوب می شه؟
سلام بچه ها من پارسال برای تولد مامانم براش یه کاسکو خریدم(که البته چشاش زرده)
کاسکو خیلی با مامانم خوبه از دستش غذا می گیره و صبح ها که مامانم از خواب پا میشه می یاد از قفس پایین و یه دوری می زنه هر چند اجازه نمی ده بهش دست زده بشه
یه مشکلی که پیش اومده اینه که از چند ماه پیش که این از قفس بیرون اومد دیگه تمایلی به تو رفتن نشون نداد و مامان من هم چو دلش براش می سوخت اصرار نکرد
قبلنا ساعت 11 شب که می شد یه سوتی می زد صدای پرنده در می آورد ولی دیگه الان این کارم نمی کنه فقط هم واسه آب خوردن می ره تو قفس!!!
به نظرتون عتش بیرون موندن از قفسه؟ اگه آره بردنش دوباره به قفس باعث اذیتش نمی شه؟؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)