اين شيشه ها كه واسه اكواريوم استفاده ميكنن فكرنكنم قيمت شون زياد به وابسته باشه چون مواد اوليش داخلي هستش يه سري شيشه هست كه واسه ميز lcd واينجور چيزا استفاده ميكنن كه با مواد خارجي شكل ميدن بهش كه با بالا ميره قيمتش. فردا قيمت ميگيرم ببينم چند 10ميل
متسفانه بعضی فروشنده ها سوء استفاده میکنند و همه چیو ربط میدن به .
البته اشتباه نشه شیشه بلژیکی هم تو بازار هستا.
درودبه دوستان
یه سوال دارم و اون اینه که درسته که میگن این شیشه های خم شرکت ماهیران که به اختصار بهشی پلکسی میگن و البته مشخص هم هست که شیشه نیست بعد از یه مدتی که شیشه تانک رو تمیز میکنی تار میشه بر اثر خشهای ریز
و اینکه تان در ابعاد 1 طول 65 ارتفاع 45 عرض بهترین شیشه و ارزان هم باشه چی پیش نهاد میدین ؟
با تشکر
داود
تانک های اماده ماهیران هم جنس شیشه ای هست هم پلکسی که یه جور پلاستیک خشک هست وبا تمیز کردن بمرور خط میفته اگه خودت تانک بسازی ارزونتر در میاد ومیتونی پول بیشتری رو واسه تجهیزات یا هر چیز تانک خرج بکنی و خیلی هم محکم تر وقابل اطمینان تر از تانک اماده میشه.درودبه دوستان
یه سوال دارم و اون اینه که درسته که میگن این شیشه های خم شرکت ماهیران که به اختصار بهشی پلکسی میگن و البته مشخص هم هست که شیشه نیست بعد از یه مدتی که شیشه تانک رو تمیز میکنی تار میشه بر اثر خشهای ریز
و اینکه تان در ابعاد 1 طول 65 ارتفاع 45 عرض بهترین شیشه و ارزان هم باشه چی پیش نهاد میدین ؟
با تشکر
داود
امروز شیشه 10میل و12 قیمت گرفتم 10میل21000و12میل27000 البته بدونه چونه با چونه کمتر هم میدن
دوستان امروز شیشه 10 میل کار شده (سنگ خورده) رو میدادن 31 تومن و 6 میل 20 تومن که از این هزینه 4 نومن مال زدن سنگه ظاهرا! خوبه بگیرم یا گرونه؟![]()
قیمت اجناس واقعا گرون شده
شیشه هاتون عقب جلو 3طرف سنگ بزنید
اون طرفی که میحواد رو کف بشینه نیازی نیست
شیشه کف 4طف سنگ بزنید
شیشه های کناری فقط 1طرف اونم فقط بالاش
چون هم خوب روهم شوار میشه
فقط پل روی تاک حتما 2 طرف که طو عرض سنگ بگیرید
البته این نظر من
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.