سلام
ظاهرا این پلیپمم خوراکه خرچنگ شده البته مقداره کمیش و هنوز خیلیش مونده از اون قسمت که خورده شده مقداری مایه داره ترشح میشه میتونم بزارم توی تانکم باشه؟که امشب که خرچنگ میخواد بخورتش بگیرمش یا همین مقداری که داره ترشح میکنه کله ابو بهم میریزه؟
سلام
ظاهرا این پلیپمم خوراکه خرچنگ شده البته مقداره کمیش و هنوز خیلیش مونده از اون قسمت که خورده شده مقداری مایه داره ترشح میشه میتونم بزارم توی تانکم باشه؟که امشب که خرچنگ میخواد بخورتش بگیرمش یا همین مقداری که داره ترشح میکنه کله ابو بهم میریزه؟
سلام
اقای مقدم شما اگه مطمئنی خرچنگ ها دارن ریف ها رو از بین میبرن حتما گرفتن اونها را در اولویت قرار بده و بعد ریف جدید وارد کن.پلیپ ها اگه تخریب و فسادشون در اکواریوم طول بکشه و جلوش رو نگیری فسفات و نیترات رو میبره بالا البته هنوز که بخشی از اون صدمه دیده نگران کننده نیست و اگه میتونی به عنوان تله ازش استفاده کن و خرچنگ رو بگیر.عکسی هم از پولیپ و اگه خرچنگ رو گرفتی از اون هم بذاری خیلی خوب میشه.
یا علی
اقای مقدم شما اول اون خرچنگ ها رو از تانک بیار بیرون بعد شرو به خرید ریف کن
چون بعدا که ریف بگیری مشکلات بیشتر میشه
زیاد خراب شده ؟
اگه کمه نه مشکلی نداره
خواستی بندازی بگو ما بریم برداریم![]()
سلام...
مقدم جان اول از اینکه خیلی خیلی بعیده که کار خرچنگ باشه خرابیه قسمتی از پلیپ اگه عکسهای تانک منو دیده باشید مقدار زیادی از این پلیپها دارم و ماشالا خرچنگ هم زیاد دارم حتی یکیشون به اندازه دوتا بند انگشت میرسه ولی کاری با پلیپها ندارن...دوم ، این پلیپها نیاز به نور زیاد و جریان تقریبا زیادی دارن و بعد از یه مدت که تو تانک جا بیوفتن یه مقداریشون به علت جابجای از بین میرن و از تراکمشون کم میشه به احتمال زیاد علت از بین رفتن مقداری از پلیپ شما هم همین باشه...
در ضمن با از بین رفتن این مقدار مشکل خاصی در پارمترهای اب ایجاد نمیشه مخصوصا که تدریجی هستش و همینکه شما رف دارید فقط مقداری فسفات تولید میکنن که این مقدار فسفات توسط گیاه ها جذب میشه...
خب دوست عزیز شما بهتر بود خب اول اطلاعاتتون رو کامل میکردین و بعد اقدام به خرید میکردین که این سری شما فروشنده رو بپیچونی .
به هر حال باز من فکر میکنم تو مورد لومن هم اشتباهی رخ داده چون نمیشه هر دو led یک وات باشن و اولی 18000 باشه با 100 لومن و دومی 20000 باشه با 110 لومن .
قبل از اینکه رو تانک بزاریش اول مطمئن شو ازش و بهتره قبلش یه عکس بزاری
یه نمونه عکس از روشن شده ال ای دی ها به صورت جدا جدا
موفق باشی.
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)