سلام
اگر توی فصل تخم گذاری نکرده و دمای محیط از 25 بالاتر نمیره بهتره جفت بندازی .
میشه با دارو و تغییر غذا قناری رو به تولک برد
سلام
ایا قناریهای نر که صداشون را میشنوه تاثیر دارن روی پر کردنش
نور خورشید با نور لامپ فرق داره اگه داره چه فرقهایی دارن
سلام دوست عزیز
بله تاثیر داره همزمان با مست شدن نر ها ماده ها هم شرو به آماده شدن میکنند و اگر بعد از مدتی با نری جفت نشن خودشون شرو به لونه سازی و تخم گذاری میکنند
اگر مشکل شما فقط پر کندنه چنتا تیکه نخ توی قفس آویزون کن تا سرگرم بشه
بانور میشه قناری هارو مست و آماده کرد
سلام بر اساتید محترم
من یه قناری موزائیک دارم که حسابی مست حست میخواستم بدونم بهترین رنگ ماده که میتونم واسش تهیه کنم چی هست که بتونم جوجه های خوشرنگی بگیرم
قناری من موزائیک نر هست ( سر و سر کتفها قرمز ) میخواستم بدونم بهترین رنگ و نژاد ماده واسش چیه ؟
سلام دوست عزیز
چون رنگ نرتون روشنه رنگ ماده هم روشن انتخاب کن تا جوجه ها هم خوشرنگ باشن
میتونین ماده موزاییک زرد بگیرین که اصیل باشه
معمولا موزاییک های قرمز با رنگ قرمز میشن و رنگ اصلیشون نیست
موفق باشید
سلام به دوستان عزیز
با اجازه اساتید در زمینه قناریواسه امسال قصد خرید یه تعداد قناری دارم برای پرورش . چون امسال سال اول هست در نظر دارم یه تعداد حمال حدود 30 تا (چون ممکنه از تو این 30 تا 10 جفتی بیشتر آماده نشه )و یه تعداد کاکلی و 1 الی 2 جفت هم اگه بشه قناری جیبر یا جیبوسو و یا هم فر بگیرم تا در سالهای بعد با کسب تجربه و بهبود شرایط مناسب محل قناری ها و شناسایی قناری های مناسب قناری های بهتری برای پرورش تهیه کنم.
برای همین در نظر دارم رنگهای خوبی در قناری های حمال تهیه کنم تا اگه نتونستم از قناری ها با نژاد خوب (قناری جیبر یا جیبوسو و یا هم فر) جوجه بگیرم حداقل از ، خود جوجه های حمال بزرگ کنم. حالا به نظر تون رنگ قناری های حمال رو چی بخرم تا تو بازار هم مورد توجه باشه.؟
از طرفی چنانچه بخوام قناری نژاد خوب بگیرم از نژاد های فر و جیبوسو و جیبر کدوم رو بیشتر پیشنهاد میدید؟![]()
سلام دوست عزیز
اگر تا به حال تجربه نگهداری از قناری نداشتین بهتره با تعداد کمتر شرو کنین تا انشآلله از سال آینده با تجربه کافی به پرورش انبوه برسی
رنگ پرتقالی بین حمال ها بهتره طلایی و سفید هم رنگ های پر فروشی هستند
جیبر و قناری فری پرورششون شرایط خاص میخاد بهتره در آینده برین سراغشون
اگر قناری با نژاد خاص میخای گلستر و موزاییک بهتره
با سلام خدمت دوستان
میشه در مورد غذای قناری در این فصل توضیح بدین و چه مکمل هایی و چه داروهایی باید بهش بدیم.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.