سلام دوستان
درمان شپشک ماهی چیه ؟
اسالاریس من بطور ناگهانی مرد بدنش سفید شده بود و یه چیزی به بدنش بود و فورا" پرید داخل سنگها و اصلا" فرست نشد ببینمش چی میتونه باشه
سلام دوستان
درمان شپشک ماهی چیه ؟
اسالاریس من بطور ناگهانی مرد بدنش سفید شده بود و یه چیزی به بدنش بود و فورا" پرید داخل سنگها و اصلا" فرست نشد ببینمش چی میتونه باشه
پست شماره 2این لینکو بخون
http://www.parsipet.ir/forum/f29/%D8...B1%D9%8A-9705/
سلام دوستان
روی بدن مارون من یه نقطه سفید رنگه که شبیه جای زخمه که البته فک کنم کار کلارکیه!
به نظرتون ممکنه عفونت کنه یا انگلی بشه! باید قرنطینش کنم؟
غذا میخوره البته فقط غذا های اندازه دهنشو
به عنوان مکمل به غذاشون عصاره سیر مولتی ویتامین و ویتامین سی میزنم ممکنه با همینا تقویت بشه؟
ببخشید کیفیت عکس پایین بهتر ازین نتونستم بگیرم
سلام دوست عزیز:سلام دوستان
روی بدن مارون من یه نقطه سفید رنگه که شبیه جای زخمه که البته فک کنم کار کلارکیه!
به نظرتون ممکنه عفونت کنه یا انگلی بشه! باید قرنطینش کنم؟
غذا میخوره البته فقط غذا های اندازه دهنشو
به عنوان مکمل به غذاشون عصاره سیر مولتی ویتامین و ویتامین سی میزنم ممکنه با همینا تقویت بشه؟
ببخشید کیفیت عکس پایین بهتر ازین نتونستم بگیرم
اون جای زخم اگه باشه که کلارکی ایجاد کرده به امید خدا اتفاقی نمیافته و خودش خوب میشه.هر چند رفتار کلارکی کمی خطرناک شده و ممکنه دفعه ی بعد بیش از این ها درگیر بشن و صدمه بیشتری به مارون بزنه .حتما ببین اگه زیاد داره مارون رو اذیت میکنه یا کلارکی رو بگیر یه مدت قرنطینه کن تا قلمرو طلبیش از بین بره یا کلا ردش کن یا هم مارون رو رد کن.به هر حال شما باید از اول فکر ورود ماهی ها و ترتیبش میبودی و کلارکی و مارون رو با هم وارد میکردی.
ان شا الله ماهی هاتون با هم دوست بشن و همو نزنن.
نگران اون زخم هم نباش خوب میشه.
یا علی
ممنونسلام دوست عزیز:
اون جای زخم اگه باشه که کلارکی ایجاد کرده به امید خدا اتفاقی نمیافته و خودش خوب میشه.هر چند رفتار کلارکی کمی خطرناک شده و ممکنه دفعه ی بعد بیش از این ها درگیر بشن و صدمه بیشتری به مارون بزنه .حتما ببین اگه زیاد داره مارون رو اذیت میکنه یا کلارکی رو بگیر یه مدت قرنطینه کن تا قلمرو طلبیش از بین بره یا کلا ردش کن یا هم مارون رو رد کن.به هر حال شما باید از اول فکر ورود ماهی ها و ترتیبش میبودی و کلارکی و مارون رو با هم وارد میکردی.
ان شا الله ماهی هاتون با هم دوست بشن و همو نزنن.
نگران اون زخم هم نباش خوب میشه.
یا علی
والا فک کنم زخمه چون چند بار درگیر شدن
موقع خریدم خیلی دقت کردم رو پوستش چیزی نبود
ایشالا که خوب شه اگه تغییری کرد دوباره عکس میزارم
رویه قسمت که باله ماهی به بدنش چسبیده نزدیک اب شش یه لکه قهوای به وجود اومده کسی میدونه چیه ماهی غذا میخوره و معمولی هست ماهیم دلقک اسلاریس هست
سلام .روی دم یکی از تومیتو ها و اون یکی روی باله پشتیش یه لکه سفید چسبیده مثل برف یا پنبه میمونه چه نوع بیماری هستش راه درمان ش چه جوریه
به احتمتا زیاد سفیدک هست
ماهی تنفس سریعی نداره
خودشو به سنگ ها نمیزنه
اگه ریف نداری دمارو ببر بالا وگرنه باید قرنطینه کنی ماهی رو تا واسه بقیه مشکل پیش نیاد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.