سلام نفیسه جون
بله همه اونا رو خوندم و در مورد اینکه هیچکدوم در مورد این شیلا فسقلی من جواب نداده هم با دوستان مشورت کردم و اونا هم راهنماییم کردن .آخرین بار آقای آژیده بهم گفتن که هیچ سعیی در مورد لمس کردن و یا رو دست آوردنش نکنم تا خودش تمایل نشون بده .اینکه میگید از دست میترسه دقیقا یعنی چی ؟ من گاهی که میخوام اسباب بازیهاش رو عوض کنم یا اسباب بازی که بدجور قرار گرفته رو درست کنم تقریبا دستم تا آرنج میره توی قفس اونوقت این فسقلی فضول انگار دست منم اسباب بازیه میاد باهاش بازی کنه یا میاد جلو که دقیقا ببینه من دارم چکار میکنم ؟ البته بگم که الان چندتا بازی بلده و خوب هم به حرفم گوش میده .من خیلی دوست دارم از قفس بیارمش بیرون آخه شیلا بصورت کاملا واضحی خیلی فضوله و دوست داره از همه چیز سردر بیاره ولی دوستان گفتن که تا دستی نشده بیرون نیارمش و اینکه یکی دوبار که اومده بیرون بعدش که میبرمش تو قفس باهام قهر میکنه . در این موقعیت پیشنهادتون چیه ؟
لطف میکنید که راهنماییم میکنید.مرسی
دوستان من طوطی رو بردم پیش دکتر برهانی کیا و فرمودند که داره پاره جدید در میر و مشکلی* نیست
خیالم راحت شد
فقط یه سوال دارم
الان حدوداً ۲ ماه هستش که این طوطی اومده خون ما
هنوز از من میترسه ولی* از مادرم و خواهرم و یا کلا از خانم*ها نمیترسه ولی* از آقایون بدجور میترسه.باید چیکار کنم که با من دوست بشه؟
سلام دوستان و اساتید گرامی
یک سوال داشتم می خواستم بدونم منظور از بازی کردن با کاسکو چیست ؟ من اصلا بلد نیستم با جوجو بازی کنم اگر امکان دارد چند تا بازی آموزش بدهید باتشکر
سلام . می خواستم بپرسم آیا کاسکوی عقب مونده هم وجود داره؟
الان حدود 17 روزه که سنجد اومده خونه ما.از همون اول اصلا قار نمی کشید فقط موقع ترس می لرزید . از اول تا حالا جز دو سه تا صدای سوت مانند چیزی ازش نشنیدم .نگاهاش ماته انگار اصلا توی باغ نیست ( مثل آدمای کودن ) . بعضی وقتا در یک حالت کاملا قفل میشه مثل مجسمه حتی وقتی سرش توی ظرف غذاست و داره غذا می خوره یه دفعه توی همون حالت می مونه انگار یادش می رفته داشته غذا می خورده ( مثل آلزایمری ها ) .بعضی وقتا دستمو می برم سر میده ولی دفعات بعد یا حتی شاید چند لحظه بعد یادش میره و اجازه نمی ده .اسباب بازی هم واسش خریدیم ولی بهشون توجه نمی کنه . به نظرم مشکل عقلی داره . من ازش انتظار خاصی ندارم ولی به نظرم باید پر سر و صدا تر ،بازیگوش تر و باهوش تر باشه .ممکنه به خاطر افتادن از جایی مخش تکون خورده باشه ؟ چون پرنده فروشیه می گفت یه دفعه افتاده .کلا با این کاراش منو کسل کرده . تو رو خدا راهنماییم کنید .
سلام دوست عزيز
ببينيد كاسكو زماني كه تازه وارد خونه ميشه بايد بهش اجازه بديد تا با محيط آشنا بشه و نزاريد هيچ شوكي بهش وارد بشه و فقط براي تعويض آب و غذا و نظافت كف قفس بايد بريد نزديك قفس.
كاسكو منم فقط روز اول غار كشيد و بس ، پس نميشه به خاطر غار كشيدن يا نكشيدن گفت كه مشكل داره.
در مورد اسباب بازي هم بايد اجازه ميدادين تا با محيط خونه آشنا بشه و بعد براش اسباب بازي ميخريدن.
در مورد قفل كردن به گفته شما بايد بگم اين عادت كاسكو هاي تازه وارد و وحشي هستش حتي زماني كه غذاي مورد علاقش در دستش باشه و چيزي ديگه اي توجهش رو جلب كنه يا شوكي بهش وارد بشه سريعا اون خوراكي رو ميندازه و بي حركت ميشه و اينجاست كه شما فكر ميكنيد قفل كرده.
شما دوباره به رفتار كاسكو تون دقت كنيدو ببينيد با گفته هاي من جور در مياد كه خدا رو شكر و اگر ديدين گفته خودتون درسته حتما ببريد دكتر و در نهايت ببريد به همون فروشنده پس بديد.
اگه فروشنده بهتون گفته كه اين كاسكو قبلا زمين خورده چرا خريدين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از جوابتون . گاهی شاید با شنیدن یک صدا بی حرکت بشه ولی گاهی وقتا هم الکی قفل می کنه . من توی پستای دیگه خوندم که اکثرا بعد از دو هفته دیگه عادت می کنن با محیط . جالبه هیچ نشونه ای از وحشی بودن نداره البته رامم نیست . بین این دو تاست به نظرم . آره اشتباه کردم خریدمش . ولی حالا نمیشه کاریش کرد .![]()
خواهش ميكنم وظيفه ست
ببينيد طي 2 هقته ميشه اما شما بايد اينو در نظر بگيريد كه همه خصوصيات اخلاقي همه كاسكو ها با هم يكسان نيست مثل ما انسان ها كه با هم فرق داريم.
حداقل زمان 1 ماه و حداكثر 2 ماه شما بايد وقت بديد به كاسكو تون.
كاسكو شما الان نيمه رام هستش.
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)