سلام اینم 2 تا عکس از طوطیم امروز ازش گرفتم همانطور که گفتین یکیشو طوری گرفتم که جلوی سینش دیده بشه به نظرتون الان تو چه دوره ای هستو باید چه غذاهایی بخوره و چه مراقبتهایی لازم داره
![]()
ویرایش توسط بابک آژیده : 15th May 2012 در ساعت 04:47 AM
سلام
به نظر من هنوز برای بیرون اومدن و پرواز زوده-
یه مدت دیگه هم صبر کنید تا پرای چینه دونش کامل بشه و دمش هم بلند تر بشه
اونوقته که یواش یواش مستقل میشه و میتونید به قفس منتقلش کنید.
الن همون غذایی قبلیشو که توضیح داده شده بود رو براش تهیخ کنید . در کنارش هم تخمه های خرد شده و سیب رنده شده و هویج رنده شده بگذارید تا بازی بازی بخوره و یاد بگیره غذاهای سفت رو بخوره
توی جعبه اش در قسمت پایین براش یک چوب بگذارید تا بره روش بشینه
با سلام یه هفته ای میشه که یه طوطی خریدم تقریبا شبیه طوطی شیوا جونه که عکسش رو گذاشته ولی از صبح تا به حال داره ناله می کنه و چیزی نمی خوره سعی کردم که گرم نگهش دارم و گذاشتمش تو جعبه می شه بگید چکار باید بکنم؟
ممنون می شم زودتر جوابم رو بدید و یه سوال سرما خوردگی از آدم به طوطی منتقل بشه
سلام و تشکر از راهنماییهاتون حتما این کارو میکنم
سلام محمد جون حتما جاشو گرم نگهدار طوطی منم گاهی وقتا ناله میکنه وقتی میارمش بیرون از جعبش یکم راه میره سر حال میشه طوطی من وقتی منو میبینه اینکارو میکنه میخواد خودشو لوس کنه البته اگه اصلا غذا نمیخوره و ابریزش بینی هم داره قضیه فرق میکنه ایشاا.. که خوبه حالش
ببخشید منظورم طاها بود اشتباهی گفتم محمد
سلام ممنون که توجه کردید
از امروز صبح بیحال بود براش غذا بردم نخورد ساعت یک یه کم سیب اون هم با نوک خودش کند و خورد غذایی هم که بهش می دادم سیب رنده شده مغز تخمه پودر شده و خیلی کم آرد نخود چی بود
حدود ساعت 9 شب
چشم وبینیش هم ترشح نداره
گذاشتمش توجعبه
ممنون از توجه و راهنمای تون
من هر کاری کردم نتونستم عکس سیامکم رو بفرستم
کمک نمی خوام بمیره گناه داره
سلام
این لینک قرار دادن عکس
غذای قبلی که خورده هضم شده؟
ممکنه بخاطر آرد نخود باشه که توی چینه دانش مونده و سفت شده.
اگر دیدید نتونسته اونو رد کنه در اولین نوبت غذاییش یک قطره سرکه سیب توی غذاش بریزید و بهش بدید.
غذاش رقیق باشه. آرد نخود هم اصلا بهش ندید
بازهم منتظر نظر دوستان بمونید
من از بچگی تا الان بهش آرد ذرتو پودر تخمه و نخود و مقداری بیسکوبیت مادر که حل شده تو اب میدم اما رقیقه که بتونه هضم کنه طاها جون توام غذای رقیق بده سفیده ی تخم مرغو هویچم تازگیا میکس میکنم میدم بهش دوست داره میخوره شاید گشنست که بیحاله
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)