دوست عزیز این کار طبیعی هستش و مشکلش تا دو روز دیگه حل میشه و شروع به جمع آوری آشغال میکنه .
جایی مشکل نیست یه عکس بزار از کارکردش .
حباب ها زود میترکن چون هنوز دیواره داخلی اسکیمر اون طوری که باید چرب نشده که نزاره حبابها زود بترکن .
یه مدت کار کنه درست میشه برای من بعد از 4 روز راه افتاد .
با تنظیم پیچ هوای ورودی میتونی سطح آب و میزان حباب رو تنظیم کنی . سعی کن شیر خروجی آب رو وسط تنظیم کنی و بعد با پیچ تنظیم هوا میزان حباب رو تو حالت ماکزیمم و ارتفاع رو دوباره با شیر آب بالا تر ببری .
یه خورده باهاش کار کنی راهش دستت میاد .
بازم یه عکس بزار .
سلامجایی مشکل نیست یه عکس بزار از کارکردش .
حباب ها زود میترکن چون هنوز دیواره داخلی اسکیمر اون طوری که باید چرب نشده که نزاره حبابها زود بترکن .
یه مدت کار کنه درست میشه برای من بعد از 4 روز راه افتاد .
با تنظیم پیچ هوای ورودی میتونی سطح آب و میزان حباب رو تنظیم کنی . سعی کن شیر خروجی آب رو وسط تنظیم کنی و بعد با پیچ تنظیم هوا میزان حباب رو تو حالت ماکزیمم و ارتفاع رو دوباره با شیر آب بالا تر ببری .
یه خورده باهاش کار کنی راهش دستت میاد .
بازم یه عکس بزار .
ممنون از راهنمایی والا فعلا که اسکیمرو بخاطر دارو خاموش کردم به فرمایش جناب مرادی دیروز یک ملافیکس از شرکت api خریداری شد البته تاریخه مصرفش یک سال گذشته
بخاطر همیت مجبورم اسکیمرو تا یک هفته خاموش نگه دارم
فقط متاسفانه نتونستم که 30 درصدی که جناب مرادی فرموده بودن اول باید سیفون بزنم که امیدوارم مساله ساز نشه
یک سوال از کجا میشه فهمید که این بیماریه باکتری از بین رفته؟
تومیتو روی بدنش لکه های سیاه زده افریقایی روی دمش امروز یک لکه سیاه دیدم و دامسل هم یه مقدار خیلی کم از دمش کنده شده در حد یک میلیمتر مربع امیدوارم که درمانو دیر شروع نکرده باشم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.