اول یه تشکر کنم از بچه ای گل این فروم خیلی تو راه اندازیه آک بم کمک کردن دمتون گرم!
دوستان اسکیمر باید در طی سیکل خاموش باشه؟ من از همون اول روشن کردم اشتباه کردم؟![]()
نداریدم که باید از همون ابشهری استفاده کنید که متاسفانه اگه هدفتون
از سیفون کاهش نیترات هست دباره مقداری نیتراتو دارید برمیگردونید به اب اکواریوم[/quote]
مگه چقدی نیترات برمیگرده؟
من یه بار تست زدم با اینکه همه میگن تست سرا دقیق نیست و معمولا اعداد بالا
نشون میده تست من صفرو نشون میداد
سلام به همه دوستان
میشه بگین واسه ابعاد 50/1 50/0 عرض 70/0 ارتفاع اورفلو رو چند در چند بسازم یا بهترین شکل ساختش به چه سورته؟لطفا ارتفاع اونو هم بگین.سوراخ کفش باید چه اندازه باشه(مته شماره چند)؟سپاس گزار.
دوست عزیز واسه این سایز بهتره سایز اور فلو رو 20 در 20 بزنی و ارتفاع اونو 65 یزاری که ارتفاع مفید آبگیری تا 65 بشه . بهترین حالت اونم هم میتونی گوشه بزنی که از دو طرف آب وارد شه و هم میتونی وسط شیشه پشت بزنی که آب از سه طرف وارد شه .
تکمیل کننده قدرت اور فلو همیشه واتر پمپتونه .
بهتره از واتر پمپ های درست و حسابی استفاده کنی تا راندمان اورفلو هم بالا بره .
واسه مته هم فکر میکنم سایز 25 میلیمتر مناسب باشه .(دوتا سوراخ 25 خوبه)
مگه چقدی نیترات برمیگرده؟
من یه بار تست زدم با اینکه همه میگن تست سرا دقیق نیست و معمولا اعداد بالا
نشون میده تست من صفرو نشون میداد[/QUOTE]
اب شهری نیتراتش در حد 5 تا 10 هست البته بستگی به شهر هم داره . ضمن اینکه فقط نیتراتش نیست بقیه پارامترهاش هم نامناسب میتونه باشه! ولی فعلا که ro نداری همون اب شهری استفاده کن اما دستگاه تصفیه اب برای سلامتی خودتون و بهتر شدن غذاها و چای و...!؟هم خوبه.به هر حال دیگه اون به شما بستگی داره که حاضرید مجدد 250 تا 300 تومان هزینه دستگاه کنید یا نه ولی من بازهم توصیه میکنم تهیه کنید (هر زمان که تونستید.)
موفق باشید
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)