[quote=پرنده ی غریب;5615]سلام دوست عزیز
مبارکه میشه بیشتر توضیح بدید مگه یه آدم وارد ندیدش از نزدیک بهتر میشه نظر داد اگه جناقه سینه معلوم باشه مریضه سینشم باید صاف باشه پرشم کامل حالا شما کامل توضیح بده بچه ها نظر بدن
خيلي ممنون
خود پرنده فروشه گفت سالمه.منم بهش اعتماد دارم.
امروزم كه اومد غذاشو خورد و سرحالم هست.
زير گلوش و پايين گردنش تو رفتست و بعد صافه.پراشم كامله.
اينم عكسش
اينم يكي ديگه
حالا چي؟
ميشه درمورد رنگ چشمو سنشم نظر بديد؟
خيلي ممنون
ویرایش توسط F&P77 : 27th July 2010 در ساعت 03:54 PM
سلام به همگی
تازگی ها نگه داری از کاسکوی یکی از اقوام گردن من اوفتاده، توی این چند روز اخیر، حرکات عجیبی از این بنده خدا دارم میبینم، هر روز، یکبار برای حدود10 دقیقه ، بالای قفصش اویزون میشه و بدجور غار میزنه، و احساس میکنم پاها و بالاشو گاز میگره، انگار که با خودش دعوا میکنه، من نمیدونم انگلی، شپشی به جون این بنده خدا افتاده که این کار رو میکنه و یا اینکه این حرکات کاملا طبیعیه؟؟؟؟
اینو بگم که این کاسکو سخنگو هست و کلی کلمه و حتی جمله میگه.
پیشاچیش از راهنماییتون ممنونم
موفق باشید
يه سؤال عجيب......
ميتونم تو قفس کاسکو م يه فنچ هم نگاه دارم؟
فقط اگه مطمئن هستين بگين آره يا نه.....ميخوام واسه کاسکو م هيچ ضرری نداشته باشه مثل مريضی يا دعوا کردنشون با هم يا هر چيزه ديگه(کاسکو واسم مهمتره)....قفس ام هم ازين 1033 ها هست و جا داره واسه يه لونه فنچ فک کنم
این پرنده صاحب خاصی نداشته، صاحب اصلیش همیشه مسافرته، در هفته حداکثر دو سه روز مییاد خونه، و این پرنده همیشه اواره بوده، از قفصش هم هیچ وقت بیرون نیومده، (چند روز پیش برای اولین بار اودمش بیرون) برای همین فکر کنم که این پرنده به چیز خاصی عادت نداره.
اما تنها مشکلش همونیه که عرض کردم، روزی یکبار با خودش دعوا میکنه، غار میزنه و پاهاشو گاز میگیره، در ضمن ندیدم که پرهاشو بکنه.
اینو بگم که از لحاظ هوش فوق العاده ست، کافیه چند بار یک کلمه رو کنارش تکرار کنی ، دو سه ساعت بعد اون کلمه رو براتون میگه.
الانم زنگ موبایل و تلفن و ایفون خونه رو همه با هم میزنه به نحوی که اهالی خونه از دست این کارش عاجز شدند، و روزی چندبار اشتباهی میرن سراغ تلفن و یا ایلفون خونه!!!
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)