ای جاااااااااااااااانننننننن نننن
سارا این فنچول کوچیکه از کجا اومد.
چه بامزه ان. برفی داره فک میکنه واییییی چه بوی خوشمزه ای دارههههه
از طرف من اون صورت کوچولوی برفیو بخورررررررر
من كه هيچ عكسي از برفي نميبينم...
از پست 78 به بعد هيچ كدوم از عكسا ديده نميشه![]()
واقعا اسم این بچه بهش میاد. مثل برفففففف.
بزنم به تخته
مرسی دوست جونم ...فعلا دوتاشون بچه هستن نمی دونن کی به کیه
نفیسه این فنچولی اخرین و کوچکترین نوه و عضو خانواده است
این شکلکه که گذاشتی هم خیلی قشنگه ها :دی
ااااا دیروز خودمم هم نمی دیدم اما امروز باز درست شدن...نمی دونم چرا
مرسی بهنوشی جونباهاش صمیمی که می شم برفک هم صداش می کنم
![]()
الهی بگردم . دل بچه خون شد . سارا حداقل یه چیزی بهش نشون بده که بتونه بهش دست بزنه![]()
واییییییییییییییی..... خدا به پیشولیت رحم کنه اگر ببینمش دیگه کارش تمومه!!!!!!!وای خدا خیلی نازه.توی عکس اولی چه چیز قشنگی گردنشه.منم از این پیشولی ها داشتم. اونم زور می گفت.من رو زمین و اون رو تخت می خوابید
.خب سارا جون شما لطفا برای من یه کاری کن : 1-بگیرش
2-بچلونش
3-ماچش کن
4-انقدر فشارش بده که...
به خدا من که دیگه طاقت ندارم.سارا جونم از خدا می خوام که همیشه کنار هم شاد باشید.
![]()
دست می زنه بهنوشیدستشو میکنه تو کاسه بعد چندشش می شه درمیاره تکون میده باز دوباره فضولی می کنه تا وقتی که من داد بزنم بـــــــــــــــــــــــر فــــــــــــــــــــی بعد بصورت مارمولکانه منو نگاه می کنه و میاد کنار
مرسی دوست گلم...باشه حتما این عملیات و روش پیاده می کنمواییییییییییییییی..... خدا به پیشولیت رحم کنه اگر ببینمش دیگه کارش تمومه!!!!!!!وای خدا خیلی نازه.توی عکس اولی چه چیز قشنگی گردنشه.منم از این پیشولی ها داشتم. اونم زور می گفت.من رو زمین و اون رو تخت می خوابید
.خب سارا جون شما لطفا برای من یه کاری کن : 1-بگیرش
2-بچلونش
3-ماچش کن
4-انقدر فشارش بده که...
به خدا من که دیگه طاقت ندارم.سارا جونم از خدا می خوام که همیشه کنار هم شاد باشید.
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.