خیلی خوبه کوچک ولی اممممما....
در مورد قسمت واتر پمپ اون بطری اویزان رو میشه توضیح بدید؟![]()
خیلی خوبه کوچک ولی اممممما....
در مورد قسمت واتر پمپ اون بطری اویزان رو میشه توضیح بدید؟![]()
رضا جان خیلی خوب کار کردی مفید و مختصر...انشالا حسابی حساب نیترات و فسفات و امونیاک و نیتریت و .... برسه
فقط چنتا سوال...تو بطری نوشابه چیه؟ پده؟ اینطور که من متوجه شدم اب خروجی رف میریزه توش!؟
تو خونه دوم و سوم واتر پمپ گذاشتی یکیش واسه رف اون یکی واسه چیه؟
تو خونه چهارم یه لوله خروجی ابه به نظرم ، او واسه چیه؟
ببخشید زیاد سوال کردم میخوام کارای شمارو انجام بدم تا شاید ما هم بتونیم یه تانک موفق مثل شما داشته باشیم![]()
علی جان در باره اون بطری که گفتم
بله خونه دوم سوم واتر پمپاش یکیش برای رف
اون یکی برای چیلره که خروجیش همونی هست که تو حونه چهارم هستش
که یک فکری برایی اون چیلر دارم که مرتب تر بشه داخل سامپ
نه بابا شما هر چندتا دوست داری سوال کن![]()
رضا جان خدا وکیلی کارت حرف نداره تمام عکسای تاپیکتو سیو کردم همش نگاشون میکنم برا ما اماتورها نهایت کار تانکی مثل تانک شماست داداش گلم ....انشالله همیشه در کنار خودت پایدارو سرزده باشه و همیشه از دیدنش لذت ببری.![]()
چقدر خوشگل و زیبا
من امروز به این نتیجه رسیدم که ماهی و آکواریوم به درد من نمی خوره . چون همش دلم می خواد بهشون دست بزنم . خواهرم یه آکواریوم کو چیک گرفته . امروز کلی جلو خودم رو گرفتم که به ماهی هاش دست نزنمنمی دونم شما و همه ی کسانی که ماهی دارن چطوری طاقت میارن . چون من خیلی دوست دارم نقش کوسه و ماهی گوشت خوار رو براشون اجرا کنم
تا کمی فعالیت و هیجان تو زندگیشون داشته باشن
قابل شمارو نداره بهنوش خانمچقدر خوشگل و زیبا
من امروز به این نتیجه رسیدم که ماهی و آکواریوم به درد من نمی خوره . چون همش دلم می خواد بهشون دست بزنم . خواهرم یه آکواریوم کو چیک گرفته . امروز کلی جلو خودم رو گرفتم که به ماهی هاش دست نزنمنمی دونم شما و همه ی کسانی که ماهی دارن چطوری طاقت میارن . چون من خیلی دوست دارم نقش کوسه و ماهی گوشت خوار رو براشون اجرا کنم
تا کمی فعالیت و هیجان تو زندگیشون داشته باشن
بهنوش خانم نیاز به این همه خشونت نیست
ممنون که سر زدید
ایشالا که دلقکاتون جفت بخورنو تکثیر بشن اقا رضاخوب سامپ که چند روز پیش از کف ترک خورده بود اب میداد در حد بنز
دیشب عوض کردمش
البته زحمت چسبوندن گردن مصطفی افتاد به خاطر کمبود وقت
سایزشو کوچیک کردم چون قراره یک کارایی انجام بشه
میخوام یک تانک کوچیک برای جفت گیری دلقکها درست کنم کنار سامپ ازش استفاده کنم
فقط خدا کنه این اسلاریس با پراکولا جفت بخورن
رفتاراشون که حکایت از اینو داره که با هم کنار اومدن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.