دوست عزیز چیدمان سنگ ها رو سعی کن به صورت کوه و کوهپایه انجام بدی و سعی کن از همه چور سنگ و سیزی استفاده کنی و سعی کن در درجه اول تعداد زیادی پناهگاه واسه ماهییا ایجاد کنی و از طرفی سعی کن چند تا تونل هم ایجاد کنی این کار تو از بین بردن استرس آبزیان بسیار موثره .
سعی کن سنگهایی که تخت هست رو طوری بزرای که مانند طاقچه باشه که بعد از اضافه کردن ریفها مشکل برای قرار دادن ریفهای تخت نداشته باشه مثل برین ها و ماشرومها .
سلام به همه من از دارو تو تانکم استفاده کردم دیروز یه 300گرم زغال اکتیو خریدم اثر دارو رو از بین میبره در زمن من یک هفتست از دارو استفاده کردم
سلام
من یک تانک 60 لیتری از این آماده ها دارم و یک فیلتر اکسترنال تترا مدل ex700 که تقریبا در هر ساعت 700 لیتر گردش آب داره. از اینها برای سیستم آب شیرین استفاده می کنم و مشکلی تا حالا نداشتم
الان می خوام تانک رو تبدیل به آبشور کنم. میخواستم بدونم با تغییر تو مدیا ابن فیلتر آیا میتونم ازش برای آبشور استفاده کنم و مثلا لایو راک هم داشته باشم که کمک کنه و از سامپ و اسکیمر استفاده نکنم؟
البته ممکنه قبلا اینو توضیح داده باشید که اگه اینتوره لینکش رو هم بگذارید ممنون میشم
ماشاالله این بخش اونقدر پر باره که اگه بخوام همه پست ها رو بخونم احتمالا به عمرم کفاف نمیده
خواهش میکنم راهنمایی کنید
راستی عکس فیلتر و مشخصاتش هست
![]()
![]()
برای از بین بردن اثر دارو زغال تنها کفایت نمی کند باید از محلول های تصفیه کننده مثل آکوا سیف یا آکواتن بصورت روزانه تا 3 روز استفاده کنید و آخر کار زغال اکتیو رو به مدت 3 تا 4 ساعت در سامپ استفاده کنید
سیفن 20 تا 30 درصدی و اضافه کردن باکتری نیز بسیار مفید است
این کار شدنی است و خیلی از دوستان اینکار رو انجام داده اند اما شما باید توجه داشته باشید از مدیای خوب و عالی در فیلتر استفاده کنید و اسکیمر هم حتی شده خیلی کوچک باید داشته باشید و در این حجم آب حداکثر 3 عدد ماهی کوچک می توانید نگهداری کنید و اگز بخواهید سیفن مرتب داشته باشید تا 5 تا ماهی
سلام دوست عزیز اول از همه ورودتون رو به سایت پارسی پت خوشامد میگم
میتونید اینکارو بکنید و اون فیلتر سطلی در واقع کار سامپو انجام میده و با تعویض
منظم مقداری از ابم میتونید شرایط ابو ایده ال نگه دارید.به جای اسکیمر هم میتونید
از مدیاهایی مثل پیروژن استفاده کنید که کار اسکیمر رو انجام میدن تا حدودی
این کار شدنی است و خیلی از دوستان اینکار رو انجام داده اند اما شما باید توجه داشته باشید از مدیای خوب و عالی در فیلتر استفاده کنید و اسکیمر هم حتی شده خیلی کوچک باید داشته باشید و در این حجم آب حداکثر 3 عدد ماهی کوچک می توانید نگهداری کنید و اگز بخواهید سیفن مرتب داشته باشید تا 5 تا ماهی[/quote]
ممنون از پاسخ سریع اگه ممنکه راجع به مدیا داخلی با توجه به طبقات فیلتر راهنمایی کنید.
ممنون از پاسخ سریع اگه ممنکه راجع به مدیا داخلی با توجه به طبقات فیلتر راهنمایی کنید.[/quote]
به نظر من از مدیاهایه با کیفیتی مثل میکرومک و ماتریکس استفاده کن و
فیلترهایه فسفات و سیلیکاتم خوبن مثل همین عکسی که گذاشتی دوتا
خونه رو فیلتر وول قرار بدی و دوتا خونه هم مدیا ها و یلتر فسفات و سیلیکات باشه خوبه
[QUOTE=pedronus;54783]سلام
من یک تانک 60 لیتری از این آماده ها دارم و یک فیلتر اکسترنال تترا مدل ex700 که تقریبا در هر ساعت 700 لیتر گردش آب داره. از اینها برای سیستم آب شیرین استفاده می کنم و مشکلی تا حالا نداشتم
الان می خوام تانک رو تبدیل به آبشور کنم. میخواستم بدونم با تغییر تو مدیا ابن فیلتر آیا میتونم ازش برای آبشور استفاده کنم و مثلا لایو راک هم داشته باشم که کمک کنه و از سامپ و اسکیمر استفاده نکنم؟
البته ممکنه قبلا اینو توضیح داده باشید که اگه اینتوره لینکش رو هم بگذارید ممنون میشم
ماشاالله این بخش اونقدر پر باره که اگه بخوام همه پست ها رو بخونم احتمالا به عمرم کفاف نمیده
خواهش میکنم راهنمایی کنید
راستی عکس فیلتر و مشخصاتش هست
سلام
دوست عزیز توصیه می کنم بی خیال فیلتر سطلی بشید مخصوصاً که تازه وارد هستید بهتره در ابتدای کار اصول کار رو رعایت کنید تا مجبور نشید با دادن تلفات بسیار و صرف هزینه ی زیاد دوباره برگردید به خونه ی اول
استفاده از فیلتر سطلی برای آکواریوم های آب شور برای افراد تازه کار اصلاً توصیه نمیشه چون دسترسی به داخل فیلتر سطلی به آسانی امکام پذیر نیست تجمع آلودگی ها در فیلتر خودش منبع تولید عوامل بیماری زا میشه
البته این فقط یه توصیه هستش که معمولاً کسی بهش توجه نمی کنه!
موفق باشید
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)