سلام سپيده جونم
يه درخواستي ازت دارم
اگه ميشه يه عكس از چشم جوجوت اينجا بزار ببينيم تو اون سن رنگ چشم چه شكليه.:smile (248):
سلام سپيده جونم
يه درخواستي ازت دارم
اگه ميشه يه عكس از چشم جوجوت اينجا بزار ببينيم تو اون سن رنگ چشم چه شكليه.:smile (248):
باشه چشم .از چشمای جوجو حتما عکس میذارم .خودم از بچگی تا الان همه عکسایی که رنگ چشمش مشخصه رو جدا کردم . سنشم کنارش نوشتم .البته از روز تولدش که 2 سالش شده بود تا الان که 3 ماه گذشته عکس خوبی ندارم ازش . تصمیم داشتم بذارم تو سایت ولی فرصت نشد . ولی حتما اینکارو می کنم مرسی که یاد آوری کردی:smile (22):.
سلام . عکس های جدید از جوجو پسرم
عکس از رنگ چشم جوجو تو سن 2 سال و 11 ماهگیش
جوجو موقع برگشتن از خونه خاله محبوبه و دخترخاله روشارفته زیر حوله قایم شده . تا آخر راه همونجا زیر حوله موند
این جا رو نگاااااااااااااااه . الهی . زیر حوله قایم شده پسر شیطون.
خدا حفظش کنه برات سپیده جون
ای جوووننننن
چه پسریی چه عسلیییییی*
چه قایم شده
سپیده جون از طرف من ماچش کن یه ماچه محکممممممممم
شیطونک ججو جو
اینو دیدی؟
![]()
جوجو رفته بوده عیادت؟
با روشا مشکل ندارن ؟؟ *![]()
مرسی خاله بهنوشآره دقیقا قایم شده بود . اولین بار بود که داشت میرفت مهمونی و از مامانش دور میشد
مرسی نفیسه جون . حتما بوسش می کنم
عکس پسر من دست شما چی کار می کنهچه خوش تیپه اینجا پسرم
مشکل از جانب پسر من نیست نفیسه جونروز قبلش رفتیم عیادت که جوجو هم محیط جدید رو ببینه
این روشا همون لحظه که جوجو اومد شروع کرد به حسادت
پسرم اینقدر خوش اخلاقهههههههههههههه
خیلی با خاله محبوبه مهربون بود . تازه یه عالم بوسشم کرد
روشا که میاد خونمون جوجو پارک بازیشو میده به روشا ولی روشا یه استند داده بود به جوجو داشت خودشو می کشت ،که استندشو از جوجو بگیره
![]()
چه وصف زیباییعروسک
خاله منو به حرف نیارقرار شده بود بگم دیگه
بذار روشا بیاد خونمون دوباره ، به جوجو میگم پارک بازیشو به روشا نده
![]()
سلام بچه ها.
امروز تولد جوجو پسرمه. 29 خرداد
.
امروز 3 ساله شد![]()
فردا ازش عکس میذارم هم از چشمش هم از مدل جدید پراش . کلا جوجو هر سال دوست داره پراشو مدل جدید بذاره
بچه ها چون نمی تونید کادو بدید به جوجو ، براش دعا کنید![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.