خیر ایشالا فقط به شیشه میچسبن؟
چیزی نیست که خیالم راحت بشه همش از بین رفته؟
سلام
نه فقط به شیشه نمی چسبن ممکنه همه جا باشن بعضی از ماهی ها مثل پروانه نوار مسی و میگو pepermint نعنایی از اونها تغذیه میکنند اما جای نگرانی نیست شیشه رو با مگنت پاک کنید و هر جا دیدید با یه مسواک تمیز یا فرچه محل رو تمیز کنید از بین میرن
جناب مرادی امروز سیکلم تموم شده اشکال نداره اگه زود از بین نرن تا بتونم یه نوار مسی بخرم؟
در ضمن ممنون که جواب دادین
من واسه آب تبخیر شده چون اسمز معکوس ندارم از آب جوشیده استفاده میکردم که فکر میکردم کار خوبی باشه
ولی امشب بر حسب اتفاق با خودم گفتم که یه تست بزنم ببینم این همه الافی ارزشی داره
یا نه.که با تست نیترات و فسفات افتادم به جونشون.اول نیترات آب جوشیده رو گرفتم بعد آب از شیر
برداشتم م تست زدم که هر 2 تا صفرو نشون دادن فقط آب جوشیده یه پرده میشه گفت که تیره تر بود.
بعد رفتم سراغ فسفات که اصلا باورم نمیشه آب جوشیده فسفاتش بالای 2 میلی گرم بود ولی آب معمولی
0/5 بود.
نتیجه ی اخلاقی این بود که دیگه واسه آب تبخیری نمی خواد خودمو اذیت کنم و آب بزارم جوش بیاد.![]()
دوستان در اک من رشد جلبکهای قهوه ای زیاد شده به حدی که در روی لایوراکها یه لایه قهوه ای و حتی
اسکیمر هم اب جمع شدش هم قهوه ای هست مقدار روشنایی اک هم از ساعت 6:30 تا 23:30 در نور سفید
نور ابی هم از ساعت 6:00 تا 24:00 میباشد ایا از نور هستش یا علت دیگری داره؟![]()
به آب شهر آهک میزنن بخاطر کم کردن فسفات و فسفات کلسیم اگه حرارت ببینه فسفاتش آزاد میشه دلیلش همینه که در آب جوش بیشتر هستش حتی نوعی فسفات گیر هم هستش که باید حرارت داده شده (ماله کنت) احتمال میدم از همین ترکیبات باشهمن واسه آب تبخیر شده چون اسمز معکوس ندارم از آب جوشیده استفاده میکردم که فکر میکردم کار خوبی باشه
ولی امشب بر حسب اتفاق با خودم گفتم که یه تست بزنم ببینم این همه الافی ارزشی داره
یا نه.که با تست نیترات و فسفات افتادم به جونشون.اول نیترات آب جوشیده رو گرفتم بعد آب از شیر
برداشتم م تست زدم که هر 2 تا صفرو نشون دادن فقط آب جوشیده یه پرده میشه گفت که تیره تر بود.
بعد رفتم سراغ فسفات که اصلا باورم نمیشه آب جوشیده فسفاتش بالای 2 میلی گرم بود ولی آب معمولی
0/5 بود.
نتیجه ی اخلاقی این بود که دیگه واسه آب تبخیری نمی خواد خودمو اذیت کنم و آب بزارم جوش بیاد.
دوست عزیز یه سوال تانک شما خاموشی هم داره ؟
روشنایی تانکتون بینهایت زیاده و کاملاً اشتباهه .
بهترین ساعت برای نور دهی اینه که صبح ها از ساعت 9 مهتابی ها روشن بشن تا 11 و 11 به بعد هم متال ها تا 7 شب و تا 9 شب هم مهتابی ها روشن و بعد از اون کل تانک خاموش فقط مون لایت روشن باشه .
به طور کلی تانک به 8 تا 10 ساعت روشنایی کامل نیاز داره .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.