امروز یک ستاره لب ساحلی خیلی کوچولو(اندازش حداکثر5 میل میشد) دیدم تو تانکم.کسی میدونه اینها چجوری تکثیر شدن؟!!!
احمد جان این ستاره های کوچک معمولا با لایوراک وارد تانک می شوند و اگر شرایط مساعد باشه تکثیر هم می شوند فکر کنم از روش غیر جنسی تکثیر بشوند و از عضو جدا شده عضو جدید بوجود بیاید
مرسی پویا جان درست میفرمایید احتمالا با لایو راک اومده و رشد کرده. راستی یکی از این ستاره لب ساحلی یکبار داشت سارکوفیتون رو نوش جان میکرد(در حدود 2 میلی متر هم ازش خورد) به قول یکی از اعضای reef froum اینها زیادم ریف سیف نیستن!!!!
بعید می دونم که ستاره های کوچک مرجان بخورند مگر اینکه دگر دیسی بدی داشته اند اما در دنیای حیات وحش آبزیان هیچ چیز بعید نیست . اما از این نوع ستاره که فرمودید من خودم چندتایی در تانکم دارم و خوشبختانه هیچ کدام هنوز موفق به گاز زدن مرجانهام نشده اند البته من در تانکم ستاره های ریف سیف 3 تا بزرگ هم دارم و کارشون فقط چرت زدن در بین پایه های مرجانها است .
تازه یک کشف جدید امروز در تانک بعمل آمده که اگه بتونم عکس رو براتون می زارم یک موجود که بیشتر شبیه عنکبوت است اما دست و پای رنگی و بلندی دارد و در سنگ یک از ماشروم ها است و طول رشته های آن به 20 سانت هم می رسد اما هنوز خودش رو ندیدم فقط رشته ها شو دیدم![]()
واقعا 20 سانتی متر طول رشته؟!!! اون وقت با این رشته ها چیکار میکنه؟!!! این دنیای آب شور هم خیلی عجیبه!!!بعید می دونم که ستاره های کوچک مرجان بخورند مگر اینکه دگر دیسی بدی داشته اند اما در دنیای حیات وحش آبزیان هیچ چیز بعید نیست . اما از این نوع ستاره که فرمودید من خودم چندتایی در تانکم دارم و خوشبختانه هیچ کدام هنوز موفق به گاز زدن مرجانهام نشده اند البته من در تانکم ستاره های ریف سیف 3 تا بزرگ هم دارم و کارشون فقط چرت زدن در بین پایه های مرجانها است .
تازه یک کشف جدید امروز در تانک بعمل آمده که اگه بتونم عکس رو براتون می زارم یک موجود که بیشتر شبیه عنکبوت است اما دست و پای رنگی و بلندی دارد و در سنگ یک از ماشروم ها است و طول رشته های آن به 20 سانت هم می رسد اما هنوز خودش رو ندیدم فقط رشته ها شو دیدم
آره شایدم بیشتر اگه دوربین خوب پیدا کنتم عکسش رو می گیرم رنگش شبیه ستاره های همزیست مرجان گرگانیا است طوسی قرمز و دائما در حال کند و کاو بر روی لایوراک ها و مرجانهای مجاورش است
احمد جان سلام
داداش بی خبری دیگه سر نمیزنی فکر کنم دلگیر شدی به ما چرا سر نمیزنی بخشش از بزرگان است![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.