سلام بهنوش جون خیلی خیلی خوشگله من زیاد با نژاد سگها آشنایی ندارم ولی از این سگها خیلی خوشم میاد خیلی با ابهته![]()
سلام بهنوش جون خیلی خیلی خوشگله من زیاد با نژاد سگها آشنایی ندارم ولی از این سگها خیلی خوشم میاد خیلی با ابهته![]()
خیلی ممنون:D. لطف دارید. :smile (222):
مرسی صبا جون. خیلی لطف داری دوستم . وای اگر دژی بفهمه این طوری ازش تعریف می کنید کلی ذوق می کنه . :smile (126):
سلام بهنوش عزيز، متاسفانه نتونستم عكسا رو ببينم اما چون از قبل افتخاره آشنايش و دارم ميدونم چه شكليه، خوشحالم شنيدم خوب و سر حاله، يادته چقدر نگران بردنش به طالقان بودي، راستي مديريته سايت سگ و بهت تبريك ميگم.
سلام . خوشحالم که دوباره می بینمتون.
مرسی . ممنون. بله بالاخره رفت طالقان . هر چند که دردسر هایی هم داشت . الان هم کمتر می تونم ببینمش . آخرین باری که دیدمش 4 ماه پیش بود .
باز هم ممنون![]()
خوب دوستان. یه چند تایی عکس از این پسرم گرفتم. 2 تا هم از دوستاش .
این دژی پسرم هستش . که از دور یه موتور دید و توجهش جلب شد. منتظر بود ببینه اگر سمت خونه میاد برای پارس کنه![]()
این جا بازش کردم که بره بگرده . رفت کل خونه رو یه دور زد از در پایینی اومد. در هم بسته بود . همون جا اونقدر موند که در رو آخر براش باز کردم.هر قدر گفتم از در بالا بیا . گوش نکرد که نکرد. از بس که این پسرم تنبل شده.
راستی شرمنده بچم خوش تیپ نکرده. نتونستم براش برس بکشم.
این هم دوست قدیمیش آقای دینگو .ما گوشاشو نبریدیما . قبلا بریده بودن .
اینم دوستای جدیدش که 2 ماهشون هست تو این عکس. یه خواهر و برادر خوشگل و توپولی . که دلشون کتک می خواست
اسم سفیده برفی بود که دختر هم هست. خیلی هم زبل تر از داداشش بود.
اسم داداشه یادم رفته
![]()
وای چقدر خوشگولن اینا ماشالله هزار ماشالله
فک کنم عاشششقش شدم دینگو رو میگمااااا![]()
سگ خوش قیافه ای هستش
مرسی . لطف داری .
سگ خیلی مهربون و قدر شناسیه . این رو واقعا می گم. یه بار که پیششون بودم. نگهبان نبود و بهشون غذا نداده بود. غذاشون رو آماده کردم ( یه غذای حسابی ) بردم بهشون بدم. همه می گفتن بهت حمله می کنه و خطرناک هستش . اما اصلا حمله نکرد. تازه نشست و خیلی آروم منتظر موند که غذا رو جلوش بذارم. از فردای اون روز فقط محبت کرد به من. یه بار هم یه تیغ تو دستش رفته بود . دستش رو همین طور رو هوا گرفته بود. و زوزه می کشید. دستش رو گرفتم و تیغ رو پیدا کردم . بعد از این که از دستش خارجش کردم اونقدر دست من رو لیس زد ( برای تشکر و قدر دانی ) که خودم خشکم زده بود.پسر گلیه
من حاضرم برای اون سگ بمیرم
خدا نگهدارش باشه عزییییزمممم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.