ای داد بی داد این لاکردار انگله میچسبه به ماهی و خونشو میخوره و دمار از روزگار ماهی در میاره البته خوبه واسه تو چسبیده به ستاره ، سریع دربیارش از بدنش جداش کن....منم تو تانکم از اینا داشتم
![]()
تا ستاره رو تکون دادم در رفت جیکار بایذ کرد؟
پویا جان منم تقریباً 6 ماهی میشه که هایلا 250 دارم کارش هم خوبه من ازش راضیم .
من با چیلر خیلی موافقم کنترل دمارو کامل میتونی به دست بگیری .
فقط قیمت جدیدشو ندارم مارک ریزن رو ایران آکوریوم داشت تقریباً 550 بود اگه اشتباه نکنم .
اینطور که من میدونم کار خاصی نمیشه کرد باید واستی ببینی به کی مچسبه سریع شکارش کنی ، اگه ماهی بود که باید تله بذاری و بگیری ماهی رو بعد با پنس جداش کنی...
چطور در رفت مگه اینقدر ترو فرزه ؟ من خودم نگرفتمشون تا حالا ولی فکر میکردم فقط میتونن بچسبن به یه جا و قدرت شنا کردن ندارن...معمولا رو بدن جراح ها میچسبن که شبا لای سنگها میخوابن...![]()
باید ستاره رو با تور میگرفتی .
الان مشکلی نیست هر لحظه ماهی ها رو نگاه کن .
معمولاً این انگل شب به بدن ماهی ها میچسبه بهترین وقت چک کردم ماهی ها توی صبح هستش ولی بازم چک کن و بعد از اینکه اونو گرفتی با یه پنس اونو از بدن ماهی جدا کن . و از تانک خارج کن .
راحت میتونی بگیریش .![]()
سلام. محلولی که از محصولات پودری برایت ول درست میکنیم رو میشه نگهداری کرد یا باید بعداز اضافه کردن محلول اضافش رو دور بریزیم
به ستارمم نجسبیده بود روش راه میرفت
امروز از اون روزاس یه پیستولم دبدم
جیزی نیست که بخورتش؟جرا توی تانکه؟
نمیشه بگی کاملاً همون خاصیت اول رو داره ولی از هیچ بهتره .
بهترین حالت اینه که به اندازه درست کنی (یه ترازو دقیق گرمی بگیر و به نسبت از پودر و آب استفاده کن )
من روی منیزیوم تست کردم هفته اول وب بود ولی از هفته دوم قدرت هفته اول رو نداشت .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.