یعنی برای یه تانک به ابعاد 1.50و50و70 چقدر برام هزینه داره؟میشه ادرس بدین تهران تا سر فرصت بیام اماره ایرانی و خارجی رو کامل در بیارم.ممنون
یعنی برای یه تانک به ابعاد 1.50و50و70 چقدر برام هزینه داره؟میشه ادرس بدین تهران تا سر فرصت بیام اماره ایرانی و خارجی رو کامل در بیارم.ممنون
سلام می خواستم فرق بین مدل های اسکیمر Dymax رو بدونم
یعنی فرق سری LS با IS و RS چیه ؟؟؟ ممنون
به سوال دیگه : اسکیمر اینستنت اوشن بهتره یا دایمکس ؟ البته برای 320 لیتر کلا سامپ و تانک و فیش اونلی
ممنون
سلام
اسکیمر اینسنت اوشن به هیچ عنوان قابل مقایسه با دایمکس نیست دایمکس کار دست برادران چین هست ولی اینسنت اوشن ساخت اروپا هست و کیفیت ساخت بسایر بهتری دارد و از نظر کارایی نیز خیلی بهتر هست و مصرف برق بسیار کمتری دارد
سلام دوستان.
من تازه عضو این سایت بسیار خوب و با اعضای خوبتر شدم .بنده ساکن بندرعباسم به نظر شما چطور می تونم از موقعیتی که دارم(نزدیکی به دریا) نهایت استفاده رو بکنم.
دوست عزیز ورود و عضویتتون رو به پارسی پت تبریک میگم .
بهتره اول شما بگین که در چه رابطه ای میخوای از آب دریا استفاده کنی ؟
اگه منظورتون آکواریوم آب شور هستش بله شما خیلی راحت میتونین از موقیعیتتون استفاده کنید اما به دلیل آلوده بودن آب سواحل شما فقط باید از ساحل فاصله بگیری بعد آب رو بیاری .
یکم مشکل به نظر میرسه اما من خودم یکی حسرت دارم از آب دریا واسه تانک استفاده کنم .
خیلی از نیازهات برطرف میشه .
بیشتر توضیح بده میخوای چیکار کنی که بهتر بشه راهنمایی کرد .
موفق باشید .
بغیر از اب میتونی از لایوراک و موجودات دریا بخصوص هرمیت ها نهایت استفاده رو ببری![]()
تشکر از دوستان.هدف نهایت استفاده جهت به حداقل رسوندن هزینه و حداکثر استفاده از محیط حالا به هر وسیله چه آب و بقیه مواردی که میشه ازشون تو آکوریوم استفاده کرد.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.