هادی یه نگاه به این لینک بنداز هم عکس توش داره و هم خوب توضیح دادیم
http://www.parsipet.ir/forum/f138/%D...88%D8%B1-7546/
به نظر شما پروانه ماهی ها به برین و صدف کا دارن من که میگم اره میخام یک دونه پالستانی بخرم ولی شک دارم
کمترین حجم کلسیم راکتور برایه400لیتره و کمتر ازین باشه اضافه کردن کلسیم به صورت دستی کم هزینه تر هست
والا الان قیمتهایه بازار رو ندارم ولی کلسیم راکتور داسمکس قبل گرونیا 120تومن بود کپسول با نانومتر با100تومن راحت
میشد تهیه کرد و مدیا هم دوتا بسته هیدروکربنات اکومدیکم میشد35تومن که جمعش میشه255تومن این قیمت نو هست
ولی الان قیمت ندارم ولی شما یکمی بیشتر حساب کن چون این قیمتا برایه پارسال تابستونه که من می خواستم تهیه کنم
سلام...
مصطفی جان یه سوال؟
پس چرا بعضی از دوستان تو تانکشون با افزایش خود بخودی کلسیم مواجه میشن مگه غیر از اینه که نخودی مقدار کمی کلسیم ازاد میکنه؟ در این صورت داشتن راکتور کلسیم چقدر ضرورت داره؟
اینطور که من میدونم با بالا بودن کلسیم kh بهم میریزه و اگه منیزیوم هم پایین باشه چون کلسیم بالاست هرچقدر هم منیزیوم اضافه کنیم تاثیری نداره...
من چقدر در اشتباه هستم؟![]()
سلام به دوستان و اساتید محترم
یه سری اطلاعات در مورد PREVENT. ICH که ماله شرکت kordon هست می خواستم
کسی چیزی در موردش میدونه؟
و اینکه میگن ضد سفیدک هست درسته یا نه؟
یه مولتیه atvitol خریدم لطف کنین بگین که هر روز بایداستفاده کنم یا نه؟
طبق دستور خودش که گفته 2قطره واسه 20 لیتر هر روز استفاده بشه که آک من تقریبا 530 لیتر
میشه که با محاسبات من میشه 27 قطره واقعا هر روز این مقدار لازمه؟
با تشکر
داستان کلسیم راکتور فرق میکنه این دستگاه برایه اکواریومهایی هست که مقدار ریف توشون زیاده و همیشه با افت کلسیم مواجه میشن
اون علت بالا رفت کلسیم نمیشه گفت فقط برایه نخودیه چون تا اینا تو یه محیط اسیدی قرار نگیرن کلسیم ازاد نمیکنن محیط داخل راکتورم
به خاطر تزریق گاز co2یه محیط اسیدیه.علت تجزیه نخودیم به نظر من بوجود اومدن اسیدهایی هست که از فیلتر بیولوژیک حاصل میشه هست
نه همیشه هم بالا رفتن کلسیم تاثیری تو پایین اومدن منیزیم نمیزاره من خودم کلسیمم بالا بوده ولی منیزیمم ثبات داشته
کلسیم راکتور کلن به درد اکواریوم هایه کمتر از300لیتر نمیخوره بدرد اکواریوم هایی که تعدادریفاشون کمه نمیخوره .کلسیم راکتور موقعی کارایی داره
که میزان مصرف کلسیم زیاد میشه و اضافه کردن اون به صورت دستی مقرون به صرفه نیست و اضافه کردنش به طور متناوب دردسر سازه
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)