گوبی کله زرد نداریم!تنها گوبی که به این اسم نزدیکه گوبی اسلیپر کله زرد هست
Saltwater Aquarium Fish for Marine Aquariums: Sleeper Gold Head Goby
گوبی کله زرد نداریم!تنها گوبی که به این اسم نزدیکه گوبی اسلیپر کله زرد هست
منظورم همین بود از این اسلیپر کله زرد یا گابی های دیگه که توهمین سایت معرفی شده تونواب گیر میادگوبی کله زرد نداریم!تنها گوبی که به این اسم نزدیکه گوبی اسلیپر کله زرد هست
Saltwater Aquarium Fish for Marine Aquariums: Catalina Goby
Saltwater Aquarium Fish for Marine Aquariums: Catalina Goby
در کل از وقتی اومده داره ماسه ها رو میگیره دهانش از آب شوش هاش میده بیرون.
اون دامسل زرد آبی هست اونجا ترسید رنگش پریده![]()
از نمایه کلیم یه عکس بزار ببینیم چطوریه؟
حالا کار این گوبی چیه چه کارا انجام میده ؟
از آکواریوم ؟ یا از گوبی ؟
من چهارشنبه گرفتم همه اینا رو .
الان اون گوبی داره سنگ ها رو تمیز میکنه با شیشه و شن.
الان اکواریوم چیز خاصی نداره یه شقایق داره که نمیدونم نژادش چیه ولی دلقک مارون میره توش پس به نظرم رز خواهد بود. یه شقایق سنگی هم دوستم داد بهم که سالم بود ولی ستاره دریایی یه قسمتش رو خورده و الان دیگه نمیاد بیرون
گوبی ها جزع ماهی های ریف سیف و اروم ابشورن که به طور کلی میشه به سه دسته تقسیمشون کرد
گوب های شن خوار گوبی میگو و گوبی های کوچک که هر کدومشون یه خاصیتیو تو اکواریوم دارن
گوب های شن خوار با جابجا کردن شنها هم باعث تمیزی اونها و تشکیل نشدن دیاتوم رویه شن میشن و کار هوا
دهی به لایه های زیر شنم انجام میدن.گوبی میگو با نوعی میگو به نام پیستول همزیستی داره که این همزیستی
صحنه های جالبی رو تو اکواریوم بوجود میاره و گوبی های کوچک که اندازشون کمتر از5سانتی متر هست با زندگی
در کنار مرجانها اونهارو از خطرات انگلهایی که به مرجانها اسیب میزنن محافظت می کنه و نوع هایشم هستن که از انگل
رویه بدن ماهی ها تغذیه می کنن
داداش الان این گوبی من ریف سیف هست یعنی به ریف هام آسیب میرسونه من که از وقتی آوردمش نرفته طرف ریف ها
به ریف کاری ندارن
فقط تنها مشکلی که پیش میارن اینه که زیر سنگ خالی میکنن
فقط مرلبق همین باش
موفق باشی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.