سلام
با توجه به تغییرات و نوسانات دما در این فصل در ایران من شخصا پیشنهاد نمیکنم جوجه کاسکوی 8 ماهه رو جا بجا کنید.اگر خدایی نکرده سرما بخوره دیگه سخت بتونید تو اون شرایط کاری براش بکنید
تو شهر خودتون بسپریدش دست دوست و آشنا
موفق باشید
سلام
با توجه به تغییرات و نوسانات دما در این فصل در ایران من شخصا پیشنهاد نمیکنم جوجه کاسکوی 8 ماهه رو جا بجا کنید.اگر خدایی نکرده سرما بخوره دیگه سخت بتونید تو اون شرایط کاری براش بکنید
تو شهر خودتون بسپریدش دست دوست و آشنا
موفق باشید
با سلام من ی کاسکو دار که هر وقت می خواد بیاد روی دستم اول گاز می گیره و بعد مثل سگ له له می زنده
می خواستم بدونم دلیلش چیه
ممنون
آروم گاز میگیره بعد میاد روی دستت بالشو از خودش یکم دور می کنه و می اندازه پایین ؟؟ بعد له له می زنه ؟؟ حدسم اینه اگه درست نیست باید بیشتر توضیح بدی و بهتره که یه فیلم از این حالتش بذاری
یکم با جزئیات بیشتر توضیح بده. چند وقته داریش ؟؟ ارتباطش با شما چطوره ؟؟ در حالت عادی هم اینجوریه یعنی وقتی تو قفسه یا جایی نشسته ؟؟...
کلا تا وقتی که یه توضیح کامل ندی نمیشه هیچ نظری داد
با سلام خدمت دوستان
آيا كاسكو نياز به واكسيناسيون دارد يا نه ؟ ممنون ميشم توضيح بدهيد .
سلام
خیر اجباری نیست و یک مسئله کاملا شخصیه...اگر فکر میکنید پرندتون در معرض بیماری های ویروسی هست حتما اقدام به واکسیناسیون پرندتون کنید ولی اگر پرندتون در منزله و هیچ ارتباطی با پرنده های وحشی بیرون از منزل نداره و خودتون هم رفت و آمدی به مغازه ها و فروشگاه های فروش پرنده ندارید لزومی به زدن این واکسن نیست
به هر حال واکسیناسیون هیچ ضرری برای پرنده نداره.اگر قصد انجام این کار رو داشتید فقط به بیمارستان شبانه روزی کامرانیه مراجعه کنید
واکسن به دلیل حساسیت بالا باید در دمای مشخص جابجا بشه.اگر این دما بالا بره قطعا خراب میشه پس حتما مراکز معتبری مثل بیمارستان کامرانیه رو انتخاب کنید
موفق باشید
آژیده
با سلام مجدد
سوالي كه از دوستان دارم اينه كه چقدر طولي ميكشه كه يك كاسكو حدودا يك ساله به حرف بياد . در روز تقريبا 1 يا دو ساعت باهاش حرف ميزنيم . ممنون ميشم از روي تجربه اي كه داريد واسم توضيح بديد .
سلام
کاسکو در سن 1 سالگی تازه قدرت تکلم و تقلد صدای انسان رو به دست میاره
الان کاسکونی شما این توانایی رو داره...فقط میمونه اعتمادی که به شما باید پیدا کنه.قبل از هر چیز سعی کنید اعتمادش رو جلب کنید تا رام و به شما وابسته بشه
تاپیک های شماره 1 و 2 رو خوب مطالعه کنید در ضمن چندین مقاله در خصوص آموزش سخنگویی به کاسکو و طوطی وجود داره.یک تاپیک هم برای پرسش و پاسخ در زمینه آموزش سخنگویی وجود داره
موفق باشی
با سلام خدمت دوستان
كمك فوري ! كاسكو من از ديروز پرهاي خود را با نوكش مي چيند يعني از ته نمي كند ولي اط وسط يا هر جايي كه بتونه ميچينه و با نوكش باهاش بازي مي كنه . هيچ گونه افسردگي هم نداره حرف زدنهاش و شيطوني هاش همش سر جاشه . ممنون ميشم راهنمايي كنيد چون تو شروع كار هست بتونم يك جوري جلو اين كارش را بگيرم . چوب درخت هم واسش گذاشتم ريز ريز ميكند اما اگه فرصت پيدا كنه پرهاي خودش را ميچينه . با تشكر
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)