اگه لایوراک رو چند وقت بدون نور تو اک نگهداری و سفید بشه میمیره یا فقط جلبک کرولاین از بین میره.مثلا یک ماه بدون نور باشن
فشار اب فقط گلولایه اونو از بین میبره و ربطی به تسویه نداره.تسویه کردن سنگ برایه خارج کردن
موجوداتی هست که طی زمانی که از محل کنده شدن تا به ست شما برسن از بین رفتن و هرچی
این جابجایی بهتره باشه زمان تسویه هم کوتاهتره.استفاده از شوری بالا و یا شوری پایین برایه
خارج کردن موجودات مضر زمان کوتاهی داره در حد یکی دو دقیقه و بیشتر از این مضره برایه سنگا
سلام
آیا رنگ لایو روک مهم هستش ؟
وقتی لایو روکو از دریا در میارن تا به ما برسن احتمالاً داخل آب نیستن و نوری هم نمیبینن آیا موجودات مفید از بین نمیرن ؟
اگه از بین میرن بعد که داخل آکواریم قرار بگیرن موجودات مفیدش دوباره تکثیر میشن؟
من لایو روک میخواستم بگیرم میگفت کیلویی هشت هزار تومان و تازه تو تانک آب شورخودش رنگ سنگها کامالاً سفید بود ، بخرم یا نه ؟
رنگش که برایه همه مهم چون زیبایی یه سنگ به رنگ اونهسلام
آیا رنگ لایو روک مهم هستش ؟
وقتی لایو روکو از دریا در میارن تا به ما برسن احتمالاً داخل آب نیستن و نوری هم نمیبینن آیا موجودات مفید از بین نمیرن ؟
اگه از بین میرن بعد که داخل آکواریم قرار بگیرن موجودات مفیدش دوباره تکثیر میشن؟
من لایو روک میخواستم بگیرم میگفت کیلویی هشت هزار تومان و تازه تو تانک آب شورخودش رنگ سنگها کامالاً سفید بود ، بخرم یا نه ؟
یه مقداریشون از بین میرن ولی خیلی از موجوداتشم میمونن و اونا احتمال تکثیرشون هست
کیلویی8هزار تومن سنگ کاملن بنفش و تصفیه شده میتونید بخرید
لایو روکهای سفید بعد مدتی که تو آکواریوم باشن بنفش نمیشن؟
سلام
شدن که میشه ولی این روند روند سریعی نیستش!!!!! از اول لایو راک خوب بخرید خیلی بهتره ( از لحاظ هذینه هم بهتره)
بعد در هنگام خرید دقت کنید لایو راکی که می خرید تا حد امکان پوک باشه
به نظر من لایو راکتون رو از دوستان شیراز بخرید خیلی میتونه بهتر باشه
سلام :
اقای بهمنش دوستان شیراز یعنی فروشنده های شهر شیراز؟ فرد خاصی مد نظرتون هست؟ قیمت لایوراک خوب الان بین شیراز و تهران چقدر حدودا متفاوته؟
ممنون
سلام
منظورم دوستانی هستن که تو فرم خودمون هم نوشته بودن یه مدت که لایو راک می فروختن آقا محسن و اقا حمید ( هوشنگ) و....
علاوه بر قیمتشون که مناسب بود کیفیت سنگ هاشون هم حرف نداشت و واقعا لایو راک های خوبی میفرستادن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.