سلام
با بیمارستان کامرانیه تماس بگیرید(دکتر برهانی کیا)
http://www.tehranpet.com
موفق باشید
سلامسلام آقای دکتر
من دو تا خرگوش داشتم که یکیش اخیرا پاهاش بی حس شد و مرد در صورتی که 1 ساعت قبلش قشنگ راه می رفت و جستو خیز می کرد .
و اما سوالم
1. این یکی خرگوشم از وقتی دومی مرد خیلی بی حال و کسل شده در حالی که قبلا خیلی فعالیت داشت به نظرتون به خاطره تنها شدن اخیرش و وابستگی به خرگوش قبلیمه ؟
2. فکر می کنید بیماری خرگوشم قبلیم چی بوده و اینکه ممکنه این یکی خرگوشمم این بیماری رو گرفته باشه ؟
3. خرگوشم در اثر افتادن از پله برای گوشش مشکلی پیش اومده ممکنه گوشش شکسته باشه چون اون گوشش رو نمی تونه اصلا حرکت بده . و این مشکل چقدر اهمیت داره در خرگوش ؟
4. من ساکن تهران هستم میشه یه دامپزشک در تهران بهم معرفی کنید ؟
با بیمارستان کامرانیه تماس بگیرید(دکتر برهانی کیا)
http://www.tehranpet.com
موفق باشید
با سلام
من مدتی که احساس میکنم همسترم دندان هاش به رنگ زرد تغییر پیدا کرده ایا موضوع مهمی است؟چه کاری لازم است که براش انجام بدم البته تکه ای چوبی از جنس بلوط هم که قبلم جوشاندم در اختیارش قرار دادم.
ممنون.
می شه لطفا هر چی زود تر بهم کمک کنید من چند روزی به خاطر یک سری مشکلات از همسترم غافل شدم الان متوجه شدم که یک چیزی از ناحیه ی مقعدش بیرون زده به هر کتاب و سایتی که مراجعه کردم هیچ چیزی از بابت دلیل ان و درمان ان نوشته نشده به نطر شما دلیلش چی می تونه باشه و راه درمانش چیه؟باعث مرگش هم می شه ؟تو رو خدا هر چی زود تر پاسخ بدید خیلی نگرانشم![]()
سلام
انگار که یک توده ی سرخ تیره رنگ حالت گوشتی مانند که انگار دو تیکه جداست که به هم چسبیده.توی کاتب ها تنها چیزی که با این نشانه هاست بیماری،بیرون زدگی رکتوم،که هیچ جا علت و راه درمان رو ننوشته.
سلام وجود خون در ادرار همستر چه دلیلی میتونه داشته باشه؟ و دیگه اینکه موهای پشت همسترم تو دو نقطه کوچیک ریخته و یه چیزی شبیه خال سیاه برجسته جاش درومده. هرشب بهش پماد کتوکونازول 2% میزنم. ولی به نظرم بهتر نشده. لطفا راهنماییم کنید
(ضمنأ با وجود خون در ادرار همسترم، رفتارش کاملا عادیه. فقط دفعات ادرارش خیلی زیاد شده)
ممنونم
سلام
میخواستم بدونم خرگوش هم سکسکه میزنند؟
آخه خرگوشم چند وقتیه رفتاری شبیه سکسکه زدن میکنه
ویکدفه ای تکون میخوره و صدای خاصی از خودش در میاره مثل سکسکه!
ویرایش توسط sepideh : 15th July 2012 در ساعت 01:03 PM
سلام
خرگوش شما مشکلی ندارد
برهانی کیا
سلامسلام وجود خون در ادرار همستر چه دلیلی میتونه داشته باشه؟ و دیگه اینکه موهای پشت همسترم تو دو نقطه کوچیک ریخته و یه چیزی شبیه خال سیاه برجسته جاش درومده. هرشب بهش پماد کتوکونازول 2% میزنم. ولی به نظرم بهتر نشده. لطفا راهنماییم کنید
(ضمنأ با وجود خون در ادرار همسترم، رفتارش کاملا عادیه. فقط دفعات ادرارش خیلی زیاد شده)
ممنونم
اول باید بدونید که حتما خون یا ادارار است ؟ چون همستر در بعضی مواقع ادرار قرمز دفع می کند
برجستگی هادر همستر نر عادی هستن.
برهانی کیا
سلام
لطفا تصویر مناسبی ارسال نمایید
برهانی کیا
می شه لطفا هر چی زود تر بهم کمک کنید من چند روزی به خاطر یک سری مشکلات از همسترم غافل شدم الان متوجه شدم که یک چیزی از ناحیه ی مقعدش بیرون زده به هر کتاب و سایتی که مراجعه کردم هیچ چیزی از بابت دلیل ان و درمان ان نوشته نشده به نطر شما دلیلش چی می تونه باشه و راه درمانش چیه؟باعث مرگش هم می شه ؟تو رو خدا هر چی زود تر پاسخ بدید خیلی نگرانشم
ویرایش توسط sepideh : 15th July 2012 در ساعت 01:02 PM
سلام وجود خون در ادرار همستر چه دلیلی میتونه داشته باشه؟ و دیگه اینکه موهای پشت همسترم تو دو نقطه کوچیک ریخته و یه چیزی شبیه خال سیاه برجسته جاش درومده. هرشب بهش پماد کتوکونازول 2% میزنم. ولی به نظرم بهتر نشده. لطفا راهنماییم کنید
ممنونممی شه لطفا هر چی زود تر بهم کمک کنید من چند روزی به خاطر یک سری مشکلات از همسترم غافل شدم الان متوجه شدم که یک چیزی از ناحیه ی مقعدش بیرون زده به هر کتاب و سایتی که مراجعه کردم هیچ چیزی از بابت دلیل ان و درمان ان نوشته نشده به نطر شما دلیلش چی می تونه باشه و راه درمانش چیه؟باعث مرگش هم می شه ؟تو رو خدا هر چی زود تر پاسخ بدید خیلی نگرانشمسلام
این مسئله غیر عادی نیست و طبیعی می باشد .
برهانی کیا
ویرایش توسط sepideh : 15th July 2012 در ساعت 01:03 PM
ویرایش توسط sepideh : 15th July 2012 در ساعت 01:05 PM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.