آی خوشحالم آی خوشحالم
بابک جان من فقط یک تخم دیده بودم واسه همین فکر کردم که یک جوجه دارم اما امروز که پدر و مادر هر دوشون یک لحظه آمدن بیرون دو تا جوجه گوگوری مگوری دیدم![]()
آی خوشحالم آی خوشحالم
بابک جان من فقط یک تخم دیده بودم واسه همین فکر کردم که یک جوجه دارم اما امروز که پدر و مادر هر دوشون یک لحظه آمدن بیرون دو تا جوجه گوگوری مگوری دیدم![]()
سلام و عرض ادب
دوستان عزيز راستش من خيلي از عروس هلندي خوشم مياد و تصميم به خريد گرفتم.
الان رفته بودم توي يه مغازه يه 2 تا عروس رو انداخته بود توي قفس و قسم ميخورد كه جفت خوردن و حتي جوجه هم دادن و فروشنده جوجه هاشو فروخته و از اونجايي كه من به هيچ وج به حرف اين فروشنده ها اعتماد ندارم خواستم از شما بپرسم.
2تا عروس كه يكي نر و يكي ماده به اسم جفت خورده يا واقعا جفت خورده 180 هزار تومن بدون قفس كه با قفس در مياد 220 ؟
تا جايي كه من ميدونم قيمت مولد زير 250 نيست حالا شايد هم اشتباه ميكنم.
دوستان سلام
من رفتم و عروس ها رو خريدم![]()
فروشنده قسم خورد كه جفت خوردست (منم كه خوش باور) اما جدا از اونجايي كه من بدون تحقيق كاري نميكنم و 2 ساعت توي پرنده فروشي واسادم و قشنگ تحت معاينه فني قرار دادم اين عروس ها رو و از صحت جفت بودنشون اطلاع پيدا كردم و يك مرحله جفت گيري ديدم و بعدشم خريدم.
از زماني كه آوردمش مغازه تا الان 5 بار جفت گيري كردن بي تربيتا
آقا من لونه رو براشون گذاشتم چون نميخواستم بعد از جابه جايي چند روز بعد بابت لونه بهشون استرس وارد بشه.
كف لونه هم با ماسه بادي پر كردم و ماده رفته داخل لونه و نر هم داره براش عرض اندام ميكنه و هي براش نقاره ميزنه
با اين جفت فكر كنم دو سه نسل بابا بزرگ بشم![]()
سلام
ممنون از شما
راستش اينا همش توي لونه هستن و خيلي كم بيرون ميان
جالبه نر هم ميره داخل لونه
براي عكس هم چشم در اولين فرصت ممكن هم از كاسكو هم از عروس ها هم از مرغ عشق هام و هم از 2 تا آكواريومم عكس آپ ميكنم و براتون ميزارم![]()
سلام دوستان
ایا عروس هلندی مثل کاسکو پر یا همون پرز از خودش پس میده؟
و قیمت یک جفت عروس هلندی چند هست؟
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)