سلام مرسی که جواب دادین باید بگم ندیدم که خودش بکنه ولی 2 الی 3 بار دیدم که پر لای منقارشه که سریع بهش اسباب بازی دادم تا پر رو بندازه اما این برام سوال هستش که پرهایی که توی دوره لک میریزه خودش میافته یا احتمال داره وقتی که شل میشه طوطی باهاش ور بره و به افتادنش کمک کنه هفته ای 2 بار میبرمش حمام ولی از وقتی که پرهاش میریزه خودش رو هم تقریبا بیشتر از قبل میخارونه درباره رام شدن باید بگم همچنان وقتی همسرم رو میبینه شدیدا غار میزنه و واکنش نشون میده روی دست نمیاد فقط چند بار ظرف تخمه رو گذاشتم روی پام اومد جلو با ظرفش بازی کرد جدیدا در قفس رو که باز میکنم با منقارش میبنده و بیرون نمی اد ولی صحبت کردنش خوبه

.
 . اگه هم متوجه شدی که پرکنه اول باید دلیلشو پیدا کنی . یا رفتاریه مشکلش یا بیماری ( ایشالا که بیماری نیست ) ولی همه درمانا باید زیر نظر دکتر باشه که نتیجه بهتری بگیری . این اسپری کردن ها تنها تاثیری که برای یه طوطی عصبی داره اینه که بیشتر عصبیش می کنه و اونو تو موقعیتی قرار می ده که با شدت بیشتری پرش رو می کنه . نتیجه استفاده از اسپری پرکنی واسه طوطی من که چیزی جز این نبود . طوری که بعد از 3 4 بار استفاده به شدت پشیمون شدم .
درباره رام شدن هم . همین امروز همه کاراتو بذار کنار و روی دست آوردن رو شروع کن . خیلی وقته داریش و تو رام شدن پیشرفت خیلی کمی داشته .صحبت کردن هیچ کمکی تو رام شدنش نمی کنه. خوبه که باهاش تمرین می کنی ولی اول از همه باید برای رام شدنش تلاش کنی . قراره همیشه کنار هم باشین پس اول از همه باید به شما اطمینان کامل داشته باشه . وقتی نمیاد رو دست یعنی به شما اعتماد نداره حتی اگه از دست شما غذا بگیره یا حتی اگه بذاره حمومش کنی و ... . اینا همه یه طرف روی دست آوردن یه طرف . 

حداقل روزی یه ساعت بذار بیاد بیرون . بذار جایی که دوست داره بشینه . شما فعلا که باید کاری کنی که بدون اینکه خودش رو پف کنه کنارش بمونی . وقتی این فاصله براش عادی شد باید باهاش تمرین رو شروع کنی و چون بیشتر قفسیه ، نمی تونی توی قفس باهاش کار کنی . چون قفس رو رو قلمرو خودش می دونه و ممکنه عکس العمله شدیدی از خودش نشون بده و عصبانی بشه . پس تمرین باید بیرون قفس باشه . از الان با یه ساعت بیرون نگه داشتن از قفس ، برای تمرین آمادش کن . که بعدها که به سلامتی به شما بیشتر اعتماد کرد زمان بیشتری بتونی بیاریش بیرون.