راستش تا ما را ميبينه ارومتر ميشه . شايد اين كار را ميكنه تا ما را بيدار كنه و بريم پيشش .
راستش تا ما را ميبينه ارومتر ميشه . شايد اين كار را ميكنه تا ما را بيدار كنه و بريم پيشش .
پس همون دليل 2 براي جلب توجه و نياز به بازي و هم صحبتي و لطف و محبت بيشتر.
اگه به اين موضوع كم توجه بشي عواقب خوبي نداره
پس سعي كن بهش توجه كني (حالا كه اون ميخواد تو هم بهش بها بده)
دوستان اینکخ کاسکوی من تو قفس حالت پرواز می گیره وبال میزنه طبیعیه؟گاهی اوقات هم بال و پاهاشو میکشه.
آره امير جان اين كار كاملا طبيعيه
براي رفع خستگي بال و پا هاشو به ترتيب ميكشه مثل انسان ها كه بعد از خواب بيشتر اين حالت رو انجام ميديم.
براي بال بال زدن هم طبيعيه يه نوع تمرين پرواز و تخليه انرژيه براشون.
سلام الان که دارم این پیغامو مینویسم کاسکو عزیزم که اسمش عسل هست رو دیشب که یه3ساعتی رفته بودیم مهمونی اومدن خونمون وکاسکو دم قرمز رو باطلا وپول و.....ازخونمون دزدیدن ازدیشب تاحالا چشمای منو داداشم وبابا ومامانم یه کاسه خونه وهمش اشک میریزیم پلیس که اومدن گفتن اینا غریبه بودن ماالان ساکن شهرخمین هستیم میگن نمره ماشین دیده شده نمره کرمانشاه بوده حالا احتمالا کاسکو عزیزمان که نمیدونم الان کجاست وغذاشم نبردن فقط طوطی رو با قفسش که پایینش پلاستیکش آبی رنگ بوده رودزدیدن کاسکوما کلمات وحرفایی که میزد:بابارضاجون خسته نباشید،الهه خانم دوستت دارم،عزیزم دوستت دارم،النازپاشو،النازدوستت دارم ،بابارضا جون دوستت دارم ،فاطمه آ،اللهم صله علی محمدوآله محمد،نمازبخونیم الله اکبر سبحان الله سبحان الله سبحان الله الله اکبر،داآ،الو سلام حاله شما خوبه خوبی الحمدلله عباسیم خیلی ممنون کاری نداری خداحافظ،الوسلام حاج آقا خوبی هاها کاری نداری خداحافظ،میرقصیدبه حالتی که میگفت برقصیم آآآآآآودر عین حال که بشکن میزد خودشو چپ وراست میکردو....ولی بیشترهمینارومیگفت ودم قرمزشم چندتادونه دم قرمزبیشترنداشت ویه چندتادونه ریز تازه داشت جوونه میزدولی کلا چون بهش کلم بروکلی هویج وکلم معمولی رودائم بهش میدادیم پرهای طوسی براقو قشنگی داشت وچشم دورسفیدخواهشمندم هرکس چه فروشنده ها وچه افراد دیگه کسی رو دیدن که با کاسکویی با چنین مشخصاتی رو دیدن به ما با شماره تماس بگیرن09183665800 وسریع به مااطلاع بدن خواهش میکنم واون فرد رومعطل کنند ویابه آگاهی ویابه خود ماسریع اطلاع دهید داریم از غصه دق میکنیم ممنون درهمه شهرها خواهشا اگه چنین کاسکویی رو دیدن یابرای فروش اووردن لطفابه ماخبربدبد انشاالله هیچ وقت این حالی که ماداریم روشما تجربه نکنی
کمک فکرکنم عسل داره پر کن میشه
سلام به همه یه مدتی بودکه کف قفس عسل پر پیدا میکردم البته با ریشه چون ندیده بودم خودش بکنه گفتم شاید میریزه که پر تازه در بیاد اما یه چند روزی هستش که زیر گلوش داره یه حالتی پیدا میکنه یعنی اون پرهای کرک مانندش معلوم شده عکس میزارم کمک کنید میترسم نکنه داره پر کن میشه؟ نظر شما چییه کمک کنید البته خیلی هم عصبی هستش کلماتی رو که بلد بود دیگه خیلی کم میگه حرف زدنش خیلی کم شده بادست که بهش تخمه میدم میگیره و پرت میکنه از سقف قفس آویزون میشه و جیغ میزنه کسی نزدیکش بشه پف میکنه به طرفش حمله میکنه
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
سلام
دوست گرامی
از نوشته های شما احتمال میدهم که طوطی شما سنش بالاتر از 2 سال باشه لطفا عکس بگذارید تا سن طوطی ابتدا معلوم بشه بعد راه حل را میشه پیدا کرد
سلام
معمولا طوطی ها اول صبح شروعبه بازی و جیغ زدن میکنند و این امری طبیعی هست پست بالا را مطالعه کنید خانم سپیده توضیح داده اند.
با سلام
از دوستان عزیز میخوام که منو راهنمایی کنن...من تا الان هیچ پرنده ای نداشتم یه مدتی میشه تصمیم گرفتم یه جوجه کاسکو بگیرم...حالا چند تا سوال داشتم
1-میگن جوجه کاسکو سخته نگهداریش ممکنه که بمیره؟؟؟
یا اینکه اصلا حرف نزنه وقتی بزرگ شد؟
البته منظورم از جوجه کاسکو 8 ماهه هستش و اینکه به نظر شما کاسکو بالغ که حرف میزنه بگیرم بهتره یا همین جوجه کاسکو؟
از چند سالگی شروع به حرف زدن میکنه؟ممکنه اصلا رام نشه؟
و عمرشون چقدره و کلا کمی راهنماییم کنید که چی کار کنم بهتره؟
سلام دوست عزيز
ورودتون رو به پارسي پت خوش آمد ميگم.
به عنوان اولين تجربه زوده كه بخوايد كاسكو نگهداري كنيد. بله همونطور كه فرموديد نگهداري كاسكو سخت هستش و نياز به تجربه داره.
حرف زدن يا نزدن كاسكو و يا طوطي ديگه اي بسته به تلاش و صبر و تحمل شما داره و اين طور نيست كه اصلا به حرف نيان(در قبال سعي و تلاش صحيح)
جوجه كاسكو 8ماهه يا همون چشم سياه نگهداريش خيلي سخت تره نسبت به كاسكو 1.5 يا 2 سال به بالا و درصد مرگ و مير توي اين سن خيلي بالاست.
ممكنه اصلا حرف نزنه و ممكنه بهترين كاسكو سخن گو از آب در بياد و اون به استعداد كاسكو و تلاش صاحب اون داره كه طبيعتا نميشه حد و مرزي براش مشخص كرد.
عمر كاسكو 60-80 ساله هستش.
در كل من به شما پيشنهاد ميدم از ملنگو شروع كني و كم كم به كاسكو برسي(همه چيز از پايه بهتره)
و در ضمن براي خريد به هيچ عنوان عجله نكنيد و از اعضا راهنمايي بگيريد.
با سلام
دوستان واقعا از سايت خوبتون تشكر مي كنم كه اطلاعات اشتباه به كسي نمي دهيد . كاسكو من جز تخمه به صورت كلي و پرتقال و نان و سيب و نخود هم به مقدار خيلي كمي مي خوره و هيچ غذاي ديگر حتي اگه نان را كمي ماستي كنيم نمي خورد از كسي كه گرفتم گفت اين پرورشي است . البته دستي نيست و از دست زدن متنفره . البته فروشنده ادم قابل اطميناني بود . نمي دونم چيكار كنم همه راهها را امتحان كردم فايده نداشت حاضره از گرسنگي بميره اما تخمه بخوره آيا از قطره استفاده كنم مفيد هست يا خير ؟ اگه چيزي هست كه ضرري نداشته باشه ممنون ميشم راهنمايي كنيد .
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)