خیلی طوطیت نازه صبا جون ، خیلی خوب میشه اگر تو هم روش با حوله آشنا کردنه طوطیت رو توضیح بدی .
راستی انگار نوک طوطیت هم خوب شده ، اره؟
خیلی طوطیت نازه صبا جون ، خیلی خوب میشه اگر تو هم روش با حوله آشنا کردنه طوطیت رو توضیح بدی .
راستی انگار نوک طوطیت هم خوب شده ، اره؟
سلام هانی جون
مرسی عزیزم ممنون که سر زدینوکش بهتر شده ولی خوب خوب نشده در مورد اشنا کردنش با حوله روش خاصی نداشت از همون اول که اوردمش چون حموم کردنو خیلی دوست داشت حسابی تو حموم خودشو خیس میکرد مثل موش اب کشیده میشه وقتی میاد بیرون
و چون از فاصله دور هم نمیذاره سشوار بکشم (جیغ میزنه)منم از حوله استفاده کردم دفعه اول خودم خیلی ترسیدم چون اون موقع وحشی بود گذاشتمش زمین حوله رو اروم انداختم روش کامل بعد یه جوری که سرش از حوله بیرون باشه گرفتمش خیلی جالب بود از همون بار اول از حوله خوشش اومد انگار احساس ارامش میکنه خیلی اروم میشه یکم تو حوله نگهش میدارم اروم خشکش میکنم البته اگه مدتش طولانی بشه کلافه میشه بعد میذارمش روی قفسش
![]()
سلام ما دوباره اومدیم با عکسای جدید :22 (2):
کاسکو اینجا آب سیب خورده هنوز نوکشو تمیز نکرده![]()
اخیییی نازی
معمولا طوطی ها عاشق با لیوان و قاشق غذا خوردن هستن ، اما اون ابمیوه براش زیاده ها:47::2:
ویرایش توسط HONEY : 28th February 2012 در ساعت 01:36 PM
سلام سپیده جون . وای چقدر دلم تنگ شده بود واسه این کوچولو .همش می خواستم بیام بگم چه خبر از طوطیت ؟ چرا عکس نمی ذاری ازش . شرمنده فرصت نشد :smile (272):
تو عکس اول چه ژستی گرفته:smile (15): :smile (127): کارخیلی خوبی می کنی بهش آب میوه میدی :smile (181):نوشه جونش باشه:22 (2): از طرف من بوسش کن حتما![]()
سلام سپیده جونم:27 (2):سلام سپیده جون . وای چقدر دلم تنگ شده بود واسه این کوچولو .همش می خواستم بیام بگم چه خبر از طوطیت ؟ چرا عکس نمی ذاری ازش . شرمنده فرصت نشد :smile (272):
تو عکس اول چه ژستی گرفته:smile (15): :smile (127): کارخیلی خوبی می کنی بهش آب میوه میدی :smile (181):نوشه جونش باشه:22 (2): از طرف من بوسش کن حتما
من و کاسکو هم دلمون خیلی تنگ شده بود خیلی وقت بود این عکسارو گرفته بودم که بذارم تو سایت متاسفانه سیستمم مشکل داشت
چشم عزیزم حتما شما هم از طرف من جوجوی خوشگلو یه بوس گنده بکن:smile (66):
سلام دوستان گلم چند تا عکس تازه از کاسکو جونم گرفتم براتون میذارم سپیده جون ببخشید دیر شداز وقتی اومدیم خونه جدیدمون کاسکو اتاق دار شده یه اتاق مخصوص خودش این عکسارو تو اتاق جدید گرفتم امیدوارم خوشتون بیاد خوشحال میشم نظرتونو بگین
اینجا رفته مهمونی از تو لیوان یخ برداشته خیلی از یخ خوشش میاد
![]()
چند سال بعد ....![]()
سلام سپیده جون ( صبا جون).بابا دلم تنگ شده بود براش
الهی چه کارخوبی کردی که براش یه اتاق جدا در نظر گرفتی . می تونی هرچی بخوای برای سرگرم کردنش تو اتاقش بذاری
منم خیلی دوست دارم جوجو یه اتاق جدا داشته باشه . بیچاره تو اتاق من محدوده ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.