قيمت دستگاه دوزينگ و ماني تور ph براي كلسيوم راكتور چنده
دليل اينكه ميگن به سامپ نور نبايد بخوره چيه
قيمت دستگاه دوزينگ و ماني تور ph براي كلسيوم راكتور چنده
دليل اينكه ميگن به سامپ نور نبايد بخوره چيه
سلام
قیمت دستگاهی که فرمودین رو نمیدونم اما نتابیدن نور به سامپ به خاطر باکتری هاست همون طور که میدونین محل زندگی باکتری ها داخل سامپه و با تابش نور بهشون از بین میرن و تکثیر نمیشن باید حتما محلشون بدون نور باشه
دوزینگ درست حسابی من تاحالا تو بازار ندیدم ولی اکومارین اکومدیکشو داره که یه دونه ای هست قیمتش فکر کنم حدود150تومن باشه
مانیتورphهم بستگی به مارکی که میخوای داره ولی اگه فقط میخوای نشون بده دایمکس یه مدل داره چند وقت پیش من قیمت کردم120تومن بود
ولی اگه بخواب کنترل هم بکنه که کلسیم راکتور رو بهش وصل کنی قیمتش میره بالایه 300تومن
علت نرسیدن نور به سامپ هم اینه که تو سامپ و رویه سطح مدیاها جلبک میزنه و این جلبکها کارایی باکتری ها رو بهم میریزن
ممنون از پاسختون
من یک شقایق سنگ دارم بعضی مواقع پف میکنه و بعضی مواقه اصلا باز نمیشه دلیلش از چیه به نظرتون
سلام
شقایق سنگها داریه پولیپ هستن و در واقع پولیپ هاشون باز میشه نه اینکه مثل بعضی از مرجانها پف کنن
باز نشدن پولیپهای شقایق سنگ عوامل زیادی رو متوجه میشه مثل نور جریان ph و عوامل دیگه که میتونن تو باز نشدنش دخیل باشن
دوست عزیز اگه منظورتون این شقایق سنگ هست
که همینطور که مصطفی گفت خیلی حساس هست به شرایط
اب . واین ریف نیاز به نور متوسط به بالا و جریان متوسط هستش
![]()
شقایق سنگو میشه کف اکواریوم گزاشت
امروز نواب بودم یدونه کولت گرفتم به نظرتون کجا بزارمش شرایط نگه داریش چطوری
شقایق سنگا به جریان متوسط به بالا و نور متوسط نیاز دارن و برایه نگهداری خوب نیاز به متال دارید براشون
کلتم ریف خوبیه و رشدشم خوبه جریان متوسط و نور متوسط نیاز داره
دوست عزیز هم شقایق و هم کلت
باید میانه به بالا قرار بگیرن چون هردو به نور متوسط به زیاد جریان متوسط نیاز دارن
ممنون از راهنمايتون
فردا يه سري عكس ميزارم ازشون
دكورمو دارم عوض ميكنم ببينم چطور ميشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.