تصاویری از پرندگان و حیواناتی:smile (186): که در باغ پرندگان رشت نگهداری می شوند
خرسی که تو قفس خیلی کوچیکی نگهداری میشه
آدرس باغ پرندگان :
باغ پرندگان رشت واقع در جاده خمام-روبروی تالار سلطان-کوچه شهیر هنرمند-300متر داخل کوچه

تصاویری از پرندگان و حیواناتی:smile (186): که در باغ پرندگان رشت نگهداری می شوند
خرسی که تو قفس خیلی کوچیکی نگهداری میشه
آدرس باغ پرندگان :
باغ پرندگان رشت واقع در جاده خمام-روبروی تالار سلطان-کوچه شهیر هنرمند-300متر داخل کوچه

این که بیشتر مرغ و خروس داره ! عجب باغ پرندگانی درست کردن !
فضای سرد و دلگیری داره ... دورش پر از درختان بزرگ و سر سبزه اما ...
یاد این زندان هایی میفتم که تو فیلما نشون میدن ... بخصوص تو تصویر اولی ادم دلش میگیره

تقصیره خواهرمه بیشتر از مرغ و خروساش عکس گرفته:smile (186): ولی یکی از بخشاش مربوط به طوطی هاست که اونا هم جایگاه خوبی ندارن:smile (251): . اینجا فقط از بعضی از قسمتا عکس گرفته شده . دفعه بعدی که رفتم از بقیه قسمتا هم عکس می گیرم:smile (4):

ممنون بابت این عکس ها
پرنده های خوشگلی هستند.
مالزی هم باغ پرندگان داره . ما ایرانی ها هم داریم . هم کیش هم رشت می تونند بهترین باغ پرندگان رو بسازن . آب و هوای خوبی هم برای این منظور دارن ولی حیف . فکر نمی کنم ما ایرانی ها هیچ وقت بتونیم اونقدر خوب باشیم.
بیچاره اون سگ ژرمن کاملا مشخص هست که وضعیت خوبی نداره.
خرس بیچاره هم که تو یه قفس زندانی شده .

من فکر کردم همه باغ همینه ...پس منتظر بقیه اش هستیم ... :67:
دلم برای این خرسه خیلی سوخت ... سگه هم نگاه غمگینی داره انگاری ... اخه چرا رسیدگی نمیکنن ؟! اینجوری هم بازدید کننده بیشتری میاد هم خدا خوشش میاد ... هم وقتی ادم میره بجای اینکه دلش بگیره خاطرات خوب با خودش میبره و دفعه بعدی هم دوست داره بره اونجا ... نمیشه ایندفعه که میری یکم بهشون گوشزد کنی سپیده جان ؟ :63:

فقط مرغو خروس نداره
این عکس از همه جاش نیست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.

پس منتظر بقیه اش هستیم ... :67: