سلام. به شماره اي كه براتون پيغام خصوصي كردم زنگ بزنيد. خودم يكبار ازشون خريد كردم. تمام بارش براي خليج فارس هست. از دلقك گرفته تا جراح نوار قيچي و قيمتاش هم نصف و حتي كمتر از نصف. بايد بريد خونه شون خريد. انسان مودب و خوبي هست. اون دفعه كه رفتم ستاره از در و ديوار تانكاش بالا ميرفت. به نام آقاي خوشاره. شايد بقيه دوستان هم ايشان را بشناسند. نواب اكثرا بار خليج را از ايشان ميگيرند.
دوست عزیز ممنونم اما من اهواز هستم چطور بیام تهران اونم برم در خونشونسلام. به شماره اي كه براتون پيغام خصوصي كردم زنگ بزنيد. خودم يكبار ازشون خريد كردم. تمام بارش براي خليج فارس هست. از دلقك گرفته تا جراح نوار قيچي و قيمتاش هم نصف و حتي كمتر از نصف. بايد بريد خونه شون خريد. انسان مودب و خوبي هست. اون دفعه كه رفتم ستاره از در و ديوار تانكاش بالا ميرفت. به نام آقاي خوشاره. شايد بقيه دوستان هم ايشان را بشناسند. نواب اكثرا بار خليج را از ايشان ميگيرند.![]()
تو شهر ما از این موجودات هیچ پیدا نمیشه چطور باید تهیه کنم؟کجا ها هست
پویا نمیدونم اخه چجوریه قواص که از تهران نمیره همین جنوبیا هستن که میرن صید میکنن
اگه بار خارجی باشه باز میگی بار اول میاد تهران.
درود
مدیر محترم متاسفانه تمامی عکسها از دسترس خارج شدند.ممکن هست عکسها را دوباره بارگذاری نمائید.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.