طوطیم 2روزه مدفوعش ابکیهامروز از عصز هم دیدم سفیدی چشماش قرمزه. گاهی خشک میشه زل میزنه به لامپ هر کار میکنم نگاهشو نمیگیره از لامپ.
غذا از دست راحت میخوره اما چون از چوب نزدیک ظرفش خوشش نمیاد نمیاد زیاد پایین غذا بخوره.
این چند روزه هم سیب و تخمه و انار و پرتقال خورده. مدفوعش شل نیست زیاد. انگار اب توشه.....
اینم عکس طوطیم که تو قسمت اواتار میتونید ببینید
چندسالش؟
بله عکستون دیده میشه
با توجه به طوقش همونجوری که حدس میزدیم ملنگوی شما بالغه و بالای 3 سال سن داره
دقیقا نمیشه گفت 3 یا 5 یا بیشتر سن داره
احتمال زیاد پرهاش قیچی شده. اگر بالش رو باز کنید مشخص میشه ببینید پراش قیچی شده؟
پرهایی که قیچی میشن رشد نمیکنن بلکه تا وقتی که به اصطلاح پرنده تو لک نره و پرای قبلیش نریزه پر جدید در نمیاره.
لرزشش هم به نظر چیزه مهمی نیست و عادیه. ممکنه از سرما یا ترس باشه
میتونم براش ماده بگیرم که ازش جوجه بکشم .
اگه ماده براش بگیرم کاراییو که انجام میده یادش میره وانجام نمیده
ملنگو ها مثل ما آدم ها میمونن جفت ها باید همدیگه رو انتخاب کنند
شرایط نگهداری و قفسشون هم باید تمام و کمال باشه یعنی قفس بزرگ. لونه مناسب و محل ساکت و بدون انسان
اگر هم خیلی خوش شانس بودید و جفت خورد ارتباطش با شما کمتر میشه چون خالا دیگه یه جفت از جنس خودش داره ولی اینجور نیست که همه چیز یادش بره و با شما دشمن بشه
در کل شرایط خیلی سختیه هر کسی از پسش بر نمیاد
سلام این عکس از قفس و جاش با اسباب بازیش بازی نمیکنه .---------------------------------------------------- جدیدا یه عالمه ازین پرا میریزه. امروز هم چندتا چوب بدون پر تو بدنش دیدم اینو وقتی خریدیم پراشو چیده بودن. داره درمیاد؟ یا داره میریزه؟ اینم عکس چوب بی پر و پرایی که میریزه
![]()
سلام
قفستون که مناسب و عالیه
ارتفاعشم که میگید درسته
اسباب بازیشم باهاش بازی میکنه نگران نباشید چند وقته دیگه هیچی ازش نمیمونه:smile (138):
اون پرای سفید کرکهای بدنشه که همیشه هست و گاهی میریزه عادیه
اون چوبای بی پر هم که نگرانشید در واقع پرهای جدیدی هستن که دارن در میاد و توی غلاف هستند
خودش به مرور و تو پر آرایی هاش پر های جدید رو از غلاف خارج میکنه شما نباید به اونا کاری داشته باشید
یه نکته دیگه
نه خیلی بیخیال باشید نه خیلی حساس. من فکر میکنم شما زیادی حساسیت به خرج میدید
لازم نیست از صبح حواستون بهش باشه که چیکار میکنه و چیکار نمیکنه
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)