ما اب نپاشیم به سرش.
ولی وقتی ظرف اب میذارم خودشونو میشورن کله شونو میکنن تو اب چی؟؟؟
ما اب نپاشیم به سرش.
ولی وقتی ظرف اب میذارم خودشونو میشورن کله شونو میکنن تو اب چی؟؟؟
نفیسه جان من اب براش میزارم تو کاسه میره صورتشو میکنه تو اب بعد هی اینور اونور میکنه و اب رو پخش میکنه یا میره تو اب و میشینه جوری که دم و زیر شکمش خیس بشه بعد میاد بیرون شروع میکنه به لرزیدن من باید خشکش کنم با سشوار..... لازم نیست حموم ببرم تا قبل 6 ماهگی ؟:smile (7):
نر و مادگی عروس صورت سفید را از کجا میتوان تشخیص داد
دوست عزیز جواب سوالتون رو در همون قسمت لوتینو دادم
http://www.parsipet.ir/forum/f127/lutino-929/#post46056
لطفا یک سوال رو چند جای مختلف یا چند بار نپرسید
برای اطلاع دوستان همینجا هم میگم
در جوجه ها فقط از روی آواز خوندن قابل تشخیصه که نرها از 40 روزگی شروع به آواز خوندن میکنن
در بالغ ها هم همون خط ها و لکه های زیر دم و شاهپرهای ماده هست که وجه تمایزش با نرهاست
سلام
امروز خونمون فوق العاده شلوغ بود یه مشت بچه هم هی سر و صدا میدادن عروسم خیلی افسرده و بی حال شده.... الان 1 ساعتی میشه رفتن یه خورده طبیعی شده اما خیلی داغ هست پاهاش همش هم هل هل میزنه دهنشو باز و بست میکنه دلیلش چیه ؟
ضمنا یه قفس پیدا کردم برای عروسم خواستم از چوب توش استفاده کنم که ازشون بره بالا شاد باشه... با کلی زحمت چوب درخت انگور که در دسترسم بود رو خیلی خوشگل براش گذاشتم ازشون بره بالا رفته روش نشسته همش نوک میزنه به این چوب و به کل ریش ریش کرده این چوب رو جنس چوب هم تر هست و داخلش رو میکنه و میخوره مشکلی نداره ؟ قبل اینکه چوب بندازم توش قفس هیچی توش نبود گیر داده بود به میله های قفس و دندونشون رو میکرد لاهاش نمیخواست بیاد بیرون اما گیر داده بود بهش بکنتشون... ممنون میشم کمک کنید
من نردبون دستساز گذاشتم براشون.چقدر باکلی ذوق دادم درست کردن برام.
به هفته نرسید خوردنش. پله هاش رسیده بود به میخ منم برداشتم. تیکه ای از شاخه مو(انگور) گذاشتم شروع کردن به تیکه کردنش مثل بالا.
نرم که کله شو از لا میله های قفس رد میکنه لب چوب زیرپاشو میخوره![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)