سلام
حتما. رعایت میکنم.شرمنده.
سلام
حتما. رعایت میکنم.شرمنده.
سلام مهدی
امروز برام نمونه رو برام اوردن.مارک دستگاه فرق میکنه.ولی اینجور که گفتند همون کارایی رو داره. دوستم گفت که خیلی دنبالش گشته تا پیداش کرده. قیمتش رو درست حدود 60تا 70 تومن هست.البته هرچی گفتم که کی این دستگاه رو داره نگفت. گفت اگه خواستی بگو خودم میگیرم.(ناکس به خاطر این گفت که یه5.6تومن هم خودش سور ببره).) البته اینم بگم که گفت یارو 4.5 بیشتر از این دیتگاه نداره.من 3عکس از دستگاه گرفتم.خودت هم مشخصات رو با مشخصات اون دستگاه که گذاشتی تتبیق بده ببین چجوریه.
این عکس نمایشگر
[IMG][/IMG]
این عکس مشخصات روی دستگاه
[IMG][/IMG]
اینم عکس از پشت دستگاه همراه با سنسوزش
[IMG][/IMG]
این دستگاه هم مثل اون دستگاه هم heating هست و هم cooling. و تنظیم دماش هم از منفی50 هست تا مثبت50. اگه کاره دیگه ای بود در خدمتم.
شزمنده یکم سایز عکس ها بزرگه
دقیقن دنبال هم دستگاه هستم ولی دوتا نکته
بدنه سنسور جنسش چیه؟(پلاستیکه یا فلزه)
قیمتش یکم بالا نیست؟
بدنش کلا بلاستیک هست. بنطر من که هیمتش بالاست .دوست من خودش گفت که من 5 تومن بیشتر روش نمیخورم اونم چون همکار هستیم. دیگه خودت دستت تو کاره. میدونی که این بازار الان صاحب نداره . هر کی هرچقدر که دلش بخواد جنسش رو میفروشه. حتی دوست من گفت که این دستگاه رو 85 تومن هم فروختن .همکارم گفت که قبل از گرونی این سنسور رو 40.45 نهایتا50 میفروختند.باور کن با این وضعیت بازار اگه امروز خرید نکنی فردا همین جنس رو باید 100 تومن پول داد.اینو یادم رفت بگم این سنسور ساخت کره هست نه چین و شاید دلیل قیمت بالاش همین کره ای بودنش باشه.
منظورم از سنسور اون قسمتی که تو اب قرار میگیره هست .به نظرم فلزی میاد اینطور نیست؟
اینم عکس خانم ماندرین داخل رف
![]()
چه باجالا.
کاش منم امکاناتش رو داشتم که بتونم آکواریومم رو آب شور کنم. واقعا زیباست رضا
سلام رضا جان
در مورد ماندرین ابی این که بگم زیباست کمه باید گفت واقعــــــــــــــــا زیباست
ممنون بابت عکس زیبایی که ازش گذاشتید
چقدر شن رفریجومتون تمیزه کاره ماندرین هستش؟ کلا رفریجوم مرتبی دارین:41:
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.