دقیقا همین حالت ها رو داره ... البته بدنش رو پف نمیده ولی بی حاله .... البته نه خیلی ...فردا هر جوری میبرمش پیش دام پزشک :40:
چقد چرت و خواب مجازه؟ این زیاد چرت میزنه امروز. وسطهش یه ذره غذا میخوره بعد میخابه. همشم خودشو کشو قوس میده.
اخه امروز ازین ور جاشم عوش کردیم بردیم اونور که بچسبه به دیوار.
همه اون علائم در کنار هم نشانه بیماری هست
تا زمانی غذا خوب میخوره جای نگرانی نیست
اسباب بازی براش گذاشتید؟ شاید حوصلش سر میره
اسباب بازیشو محل نمیزاشت برداشتم. ازین صلیبیا بود. امروز صبح خودم باهاش بازی کردم نگاه کرد. براش گذاشتم اما بازم باهاش بازی نمیکنه.
زنگولشم دراوردم ترسیدم بخوره مسموم شه:smile (144):
تا گوساله گاو شه دل صاحبش اب شه.
:52:
کسی نیست به اینا جواب بدهناخناش که عکسش تو صفحه ی قبل هست(اونی که رو دستمه) بلنده؟
فقط چه غذاهایی به طوطی میشه داد؟
آخه این فقط سیب و تخمه میخوره البته انگور هم دوست داره که دیگه گیر نمیاد و لب به غذاهای سفت یا خیلی شل نمیزنه مثلا چیزایی مثل کاهو و نخود و.... نمیخوره
امروز گردو هم خورد دیدم دوست داره
یک مسئله ی دیگه که منو نگران کرده اینه که این طوطی مثلا میگم 2 3 ساعت غذا نمیخوره بعد یکدفعه غذا میخوره(که یکدفعه دیدی 5 تا 10 دقیقه پشت سر هم میخوره) این نگران کننده نیست؟
عکستون خیلی واضح نیست ولی اگر دستتون رو زخم میکنه میتونید یکم سوهان بکشید یا در حد یک میلی متر کوتاهش کنید
راجع به غذاها هم تاپیکی داریم که دوستان غذاهایی رو که به طوطیشون میدن مینویسن میتونه کمکتون کنه
براش بلال بگذارید عاشقش میشه
کاهو زیادش خوب نیست
حبوبات رو 24 شاعت بخیسونید که نفخش بره بعد بهش بدید یا میتونید بعد از 24 ساعت بپزیدش
غذا خوردنش طبیعیه هروقت دلش خواست میخوره
طوطیم هی گردنشو دراز میکنه رو بع جلو و بالا مبکشه. دهنشو وا میکنه زیاد. چشه
خودم سوهان بکشم؟عکستون خیلی واضح نیست ولی اگر دستتون رو زخم میکنه میتونید یکم سوهان بکشید یا در حد یک میلی متر کوتاهش کنید
راجع به غذاها هم تاپیکی داریم که دوستان غذاهایی رو که به طوطیشون میدن مینویسن میتونه کمکتون کنه
براش بلال بگذارید عاشقش میشه
کاهو زیادش خوب نیست
حبوبات رو 24 شاعت بخیسونید که نفخش بره بعد بهش بدید یا میتونید بعد از 24 ساعت بپزیدش
غذا خوردنش طبیعیه هروقت دلش خواست میخوره
چجوری؟
این که واینمیسه:smile (138):
البته وقتی احساس کنه یکجا گیر افتاده(خفت شده) یا حوله میندازم روش آروم آروم میشه ولی بازم فکر نمیکنم بزاره این کارو بکنم؟ بنظر شما میتونم؟ البته به نظر آسون میاد با حوله اگر انجامش بدم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.