اقای دارایی دارین اکواریوم جدید راه انداری میکنین؟ نه عکسی نه خبری ؟ منتظریم .یا علی
اقای دارایی دارین اکواریوم جدید راه انداری میکنین؟ نه عکسی نه خبری ؟ منتظریم .یا علی
سلام حسين جان. تصميم دارم راه بندازم اما تا يكماه سخت درگير اتمام كتابم هستم و نميتونم وقن بگذارم. انشاء الله هروقت شروع كنم خبرش را اعلام ميكنم.
راستش شديدا مردد هستم كه تانك را كوچيك كنم و از اين تانكهاي كوچك آماده بگيرم يا بزرگش كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!1![]()
جناب داریی هر کاری کردی فقط اورفلو نزنی!!!!
به نظر من بزرگش كن من خودم اكواريومو كوچيك كردم ولي حالا دارم دوباره بزرگش ميكنم
بهترين روش انتقال اي از تانك به سامپ اورفلو هست اگه خيلي مشكل داريد باهاش ميشه از نمونه هايه پشت يا
بقل تانك استفاده كرد يه نمونش رو ميتونيد رو اكواريومهايي كه مغازه كاردينال تو نواب ميسازه رو ببينيد
تو اكثر اكواريومها ببينيد از همين روش استفاده ميكنن .اين روش هم معايب خودش رو هم داره كه تا نزني متوجهش نميشي
دارایی جان به نظر منم بزرگ بهتره
درسته یکم رسیدگیش بیشتر ولی لذتشم بیشتر
منم بیشتر موافق با اورفلو درسته دو نمای تانک هست ولی میشه با سنگ دور تا دورشو گرفت
مصطفی جان اور فلو واقعا تانک رو زشت میکنه با تمام مزایایی که داره من باهاش مخالفم ما این همه هزینه میکنیم واسه این که یه تانک زیبا و مطلق داشته باشیم و تو زهن مخاطب این رو تدایی بکنه که انگار یه تیکه از اقیانوس رو برش دادن بعد با یه همچین شاهکاری کلی از زیبایی تانک کم میشه نمونه هایی هم که فرمودی دارن درست میکنن احتمالا من دو سال دیگه ازش ببینم داداش شما تهرانی هر لحظه اراده میکنی میری نواب ما چی!!!ممنون میشم اطلاعات یا عکسی در این زمینه بهمون بدی
راستی معایب روش سوراخ کردن رو هم بگو من الان تو تانکم از همین سوراخ استفاده کردم ولی روی سامپم یه محفظه شیشه ای شبیه اور فلو دارم که اب از تو لوله مستقیم ریخته میشه روی بیوبال ها و بعد میره تو سامپ فکر میکنم همون کارایی رو داشته باشه
احمد جان ما باید قبول کنیم که این روش اونی نیست که باید باشه و یه جای کار میلنگه
من تانک خودم رو مثال میزنم چون دم دستمه:
تانکمن 50*50*60 که تا ارتفاع 50 ابگیری میشه (یعنی یه مکعب کامل) نحوه قرار گرفتن اکواریوم جوریه که از سه طرف جلوی دیده گه میخواستم اورفلو بزنم اول این که جایی واسه ماهیا نمیموندو دوم باید بیخیال یک طرف تانک میشدم
روش های جدیدی که مصطفی در مورد اورفلو گفت برام جالبه و خیلی دوست دارم ببینم که چجوریه!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)