مرسی آقا سعید بابا من نقل قول کردم شما به بزرگیتون ببخشید:65:
داداش ما چاکرتیم .
آخه بعضی از فروشنده ها هم ازین حرفها میزنن واسه فروش جنساشون.
دیشب رفتم تستر منیزیم بگیرم آقای فروشنده داره واسه باکتری آماده تبلیغ میکنه به خدا میگفت این باکتری در برابر uv و ازن مقاومن و بلایی سرشون نمیاد .
آخه مگه این طور چیزی میشه ؟:smile (38):
آره سعید نیتراتم بالاس اما دارم یه فکر اساسی براش میکنم کارش تمومه دیگه همین روزا باید بساطش رو جمع کنه از اکواریوم بره
احمد این 6 روزه خیلی گیاه هات رشدشون خوب بوده
بعضی ها اوایل رف رو 1 ماه روشن میزارن تا به قول خودشون بگیره فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه
روشن گذاشتن لامچهای رف تو یک ماه به صورت مداوم در اوایل مشکی نداره چون طی این مدت یک سری جلبک ها توش رشد میکنن که مفیدن و نیترات و فسفات تغذیه میکنن .ولی بعد از اضافه کردن اولین گیاه(ماکرو الگی) دیگه نباید مستمر روشن باشه چون این سری تو رشد گیاه و نیازهای اون تاثیر منفی میزاره.
به نظر من که گیاه داری 9ساعت الی 10 ساعت بیشتر روشن نزار
چون به گیاهات اسیب میرسه
اخوانی عزیز از آموکوئل استفاده کن البته سیچم هم یک محلول بسیار قوی برای نیترات داره من خیلی تعریفشو شنیدم می تونی نیترات رو بیاری روی 20 تا 30 و ازون به بعد با رفریجوم کنترلش کنی. راستی این مدیای ماتریکس سیچم هم معجزه میکنه هم lifetime هستش و هم محیط رو برای یک سری جلبک نیترات خوار مهیا میکنه
احمد جان جلبک ؟
فکر کنم منظورتون باکتری بود درسته ؟
سلام
راجع به محصولاتی مثل آموکوئل حرف زیاده خیلی ها اعتقاد دارن اینا فقط نتایج تست رو خراب می کنن و عملا تاثیری روی نیترات نمیزارن
یعنی شما عملا نیترات آب تانکتون هنوز بالاس ولی تست اینو نشون نمیده
بهتره از همون روش های متعارف و طبیعی استفاده کنیم برای کاهش نیترات
موفق باشید
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 3rd January 2012 در ساعت 09:17 PM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.