نظر بنده اینه که بهتره دستتونو آروم لمس کنه اما تو اون سن کمتر پرنده ای اینطور رفتار میکنه این رفتار بیشتر مربوط به طوطی های کم سن و سال تره که از انسان ها ترس کمتری دارند
فقط دقت کن به در دیوار قفس نکوبه خودشو که نشون دهنده خاطرات بده
با اون رنگ چشم دنبال طوطی خوب باش اولویت با شادابی پرنده سر حالی و فعالیت و شادابی پر ها و سر صورت تمیزه
دقت کن
در بعضی طوطی ها ( 2 در صد ) یک نوع مریضی به نام ترس مرضی شکل گرفته که رام شدن اونها بسیا ربسیار سخت و و مراحل خودش رو داره که در حالت و تخصص عادی ممکن نیست
ببینید طوطی های ما روزهای زیادی در این شرایط بودن تا به دست ما برسن پس همه رفتار های اونا در بد ترین حالت هم منطقیه!!
![]()
ویرایش توسط EMPEROR : 7th July 2010 در ساعت 06:45 PM
ما ادما چقدر حیوانات رو اذیت میکنیم؟؟؟؟؟؟با این تصویرها آدم دلش به درد میاد وای بر ماااااااااااااااااااااااا ااااااا
اینا ها طوطی هایی هستن که با روش چسب و دود گوگرد شکار شدن
که خوشبختانه با هوشیاری مسئولان اون منطقه در فرودگاه شناسایی توقیف شدن و اون عکس متخصص در حال درمان اونهاست
بعد از دوره امادگی برای بازگشت به جنگل بر میگردند
حالا دوستان باید متوجه دلیل ترس به هم ریختگی های جسمی و روحی اونها بشن!
گر این تصویر ها دل شما رو به درد میاره پس حتما به تاپیک درد ناک اما واقعی سر نزدید بفرمایید
http://parsipet.ir/forum/showthread.php?t=1176
ویرایش توسط EMPEROR : 8th July 2010 در ساعت 11:40 AM
سلام دوستان
ميشه كنفو همين طور ساده به قفس آويزون كرد؟
آخه طلا خيلي كنف دوست داره.
خيلي ممنون
سلام
من یه کاسکو 2 ساله حدود 1 ماهه که خریدم که به نظر خودم خیلی باهوشه .سوالی که داشتم اینه که من این کاسکو رو تو مغازه نگه داری میکنم و از صبح ساعت 10 صبح تا 9 شب مغازه هستم و تو 1 ماهه جمعه ها تنها تو مغازه مونده البته براش 1 چراغ کم نور و تهویه مطبوع رو فراهم میکنم. ولی 1 روزایی که 2 یا 3 روز تعطیلی پشت همه مجبورم ببرمش خونه تا خیلی تنها نمونه. بعضی از بچه ها میگفتن نباید جاش زیاد عوض شه ولی یه سری دیگه میگفتن عادتش بده با خودت ببریش ایور اونور بهتره . میخواستم ببینم نظر اساتید این فروم چیه. و کلا نظرتون راجع به این نحو نگهداری در مغتزه چیه. اینم بگم که خیلی سرحاله و سر و صدا زیاد میکنه و کاملا دستی و رام هست و رو دست میاد و سر میده و دو کلمه هم تو گلو صحبت میکنه
با تشکر
سلام
دوست عزیزم در تاپیکمرتبط (اسباب بازی ها ) نظر دادم .
http://parsipet.ir/forum/showthread.php?t=255&page=2
ویرایش توسط EMPEROR : 9th July 2010 در ساعت 12:11 AM
واقعا چرا باید ما این موجودات را بخریم؟؟ همین ما هستیم که با خریدمون باعث تشویق این بیرحما میشیم من شخصا با خرید کاسکوی غیر قانونی و بدون شناسنامه موافق نیستم.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)