سلام کسری جان اینم عکسی که خواستی ولی نمیدونم چرابزرگ نمیشه لطفا راهنماییم کنید تشکر:smile (173):
سلام به همه بچه های پارسی پت امروز منصور که حرف نمیزد 2بارسلام کرد تشکر از همه
ویرایش توسط کسری : 23rd November 2011 در ساعت 11:02 PM دلیل: ادغام پست ها
سلام من قبلا گفتم كه مارال چشاش نباتي شده البته من مارالو 5 ماه پيش بعد از كلي گشتن كه هيچ جا گير نميومد به اسم چشم طوسي از كرج گرفتم ولي حالا كه دقت ميكنم ميبينم كه چشاش از سمت مردمك داره سفيد ميشه نمي دونم سنش واقعا چقدره . راستي 10 روزي ميشد كه وقتي كاري باهاش نداشتم صداهاي عجيب غريب از خودش در مياره چند روزه اين صداها بيشتر شبيه سلام و مارال شده(البته من اينجوري احساس ميكنم). مي خواستم بدونم اين صداها ميتونه سرآغاز حرف زدنش باشه يا اين صداهاي جديد طبيعيه؟
سلام من یک کاسکو خریدم سنش فک کنمن 2 سال باشه نزدیکش که میرم غار نمیکشه اما حالتشو میگره یکم خور خور میکنه (البته هرچی نزدیکتر میرم خور خور شبیه به غار)تو حالت عادی نفس کشیدنش عادی هست مشکلی نداره غذا بهش میدم هرچی میدم میگره پرت میکنه دستو زیاد گاز نمیگره چیکار کنم که که غذا بخوره وقتی خواب هستم یا کسی نیست میره تخمه هاشو میخره سیبم گذاشتم خوشش نمیاد اصلا نمیخوره مگه با دست میدی مخواد پرت کنه یککم مخوره اما علاقه نشون نمیده دوستان کمکی میتونن بکنن خور خورش مریضی نیست بعد چوب درخت گردو براش ضرر نداره بجوه
سلام دوست عزیز
عذر میخواهم که دیر پاسخ میدهم .
پیشنهاد میکنم تاپیکهای مربوطه را مطالعه کنید طبق انها پیش بروید قطعا نیاز به تمرین هست و این را در تاپیکها دوستان عزیزم اموزش داده اند. بهتره که خودتون باهاش صحبت کنید صدای ضبط شده تاثیر صدای شما و حالت صورت شما در هنگانم تمرین را نداردو.
در صورت ابهام یا نیاز به همراهی در خدمتم
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)