سلام اقا مصطفی
حاجی من هروقت عکس فلاوراتون میبینم حال میکنم
اینشالا که عکس بیشتری بزاری![]()
چند سال پیش که حس و حالش بود نیروی جوانی داشتم کارایی میکردم
که یکی از این کار نگهداری دیسکس بود
الان که تانک دوستانی مثل فائقی نژاد و جناب رستمی و محسن عزیز و ... میبینم با خودم این حیون ها چطوری زنده موندن
چند تایی بین این دیسکس ها بودن که ماهی زیبایی بودن
این یکی واقعا زیبا بود
یک شب که چند تا از دوستانم منزل ما بودن همه این رو سر این که یکی می خواست من رو بی ماهی کنه دادم به ایشون
ای نیروی جوونیییییییی ! ای استعداد ! ای فلاور باز ! ای مصطفی خان !:smile (13):
همچین میگه نیروی جوونی انگار الان ؟ سالش شده ! ( شوخی کردم) . :smile (217):شما دست تو هر کاری میبری کلا میترکونی،نیای تو کار دیسکس کار ما رو کساد کنیا !:smile (251):
سلام خدمت اقا مصطفی عزیز
واقعا که مثل همیشه معرکه و تک هستن ماهیاتون تبریک می گم
فقط یه سوال :یک عکسی از این ویجاها دیدم که نرش هد زده بود ایا تمام ویجاهاینر امکان هد زدن دارن یا فقط بعضیاشون اینجورین و نیاز به غذایی خاصی هست برای هد زدن ویجاها
ممنون
سلام مرسی
بله تمام ویجاها هد نمی زنند که در صورت هد زدن قیمتشون خیلی بالا میره
سلام
بر دوست بزرگوار مصطفی عزیز
اقا کار دست ما دادی بالاخره
بعد از یه ماه گشتن تو نواب اخرش ماهیه مورد نظرمو پیدا کردم فرداشب منتقل میشه به خونه
ایشالا که بپسندی و تایید کنی
من نمیتونم بیشتر از یکی نگه دارم و این بار یه تانک دیگه هم گذاشتم که 2 تا نگه دارم یکی دیگه هم هست که فلاور خوبیه ولی همه چیش مثه ماله خودمه اما هدش نصفه اینه حالا یکی از بچه ها هم هفته اینده قراره از تایلند ماهی بیاره یکی هم از اونا بر میدارم
راستش به اقای ازیده هم زنگ زدم ماهی نداشت اون روز
اقا عکس هم فراموش نشه لطفا چون این زمانی که گذشته برا شما کافیه هد و رنگ ماهی رو 10 برابر بهتر کنی:smile (272):
ادریس
سلام
بر دوست بزرگوار مصطفی عزیز
اقا کار دست ما دادی بالاخره
بعد از یه ماه گشتن تو نواب اخرش ماهیه مورد نظرمو پیدا کردم فرداشب منتقل میشه به خونه
ایشالا که بپسندی و تایید کنی
من نمیتونم بیشتر از یکی نگه دارم و این بار یه تانک دیگه هم گذاشتم که 2 تا نگه دارم یکی دیگه هم هست که فلاور خوبیه ولی همه چیش مثه ماله خودمه اما هدش نصفه اینه حالا یکی از بچه ها هم هفته اینده قراره از تایلند ماهی بیاره یکی هم از اونا بر میدارم
راستش به اقای ازیده هم زنگ زدم ماهی نداشت اون روز
اقا عکس هم فراموش نشه لطفا چون این زمانی که گذشته برا شما کافیه هد و رنگ ماهی رو 10 برابر بهتر کنی:smile (272):
ادریس
تبریک میگم بهتون
منتظریم تا این ماهی رو ببینیم
عکس هم چشم میزارم اما نمیگم کی چون بد جوری درگیرم
ارادتمند
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.