خدا رو شكر كه ماجارا ختم بخير شد...
خيلي دلشوره گرفتم اوه
خدا رو شكر كه ماجارا ختم بخير شد...
خيلي دلشوره گرفتم اوه
سلام
خوشحالم که الان حال دیتو خوبه و خیلی خوب شد که این موضوع رو عنوان کردید تا دوستان بدونن گاهی با یکبار دادن غذای غیر مجاز هم مشکل جدی پیش میاد .
امیدوارم همیشه کنار هم شاد باشید.
سلام خيلي خيلي خوشحال شدم موقعي كه آخر ماجرا را خوندم اميدوارم سالهاي سال در كنار هم با شادي و خوشحالي باشيد و ديگه از اين اتفاقات براي شما و بقيه دوستان نيفته
خوب بعد از اون خبر بهتره از حال و احوال دیتو براتون بگم
پسرم الان خیلی پسر خوبی شده . وقتی منو نمیبینه اسمم رو صدا میکنه تا برم پیشش
با هم دالی بازی میکنیم و عاشق حمام کردن با اسپری هست . طوری که تمام پرهاش رو باز میکنه و منهم آب رو به سمت بالا اسپری میکنم تا مثل بارون بریزه روش و اونهم خودش حموم میکنه .
هم من کیف میکنم هم خودش
وروجک عاشق فضولی و شیطنته و میخواد از هر چیزی سر در بیاره
کلمه هایی که بلده : دیتو - خوبی - جووووون - بابا - مامان - عسل بابا - خوشگل بابا - قربونت برم - بدو بدو - بیا - سلام - صبح بخیر - خوشگله مامانه - بوس بده ( صدای بوس هم درمیاره) - بابا سعید - دوستت دارم - سلام سلام ستاره ...... عید اول بهاره (البته با آهنگ شعر) . یا مصرع دوم رو میگه دیتو گل مامانه - نفیسه - دالی - ای خدا - باریکلا -
که با همه اینها هم جمله میسازه
عاشقه اینه که با هم خوراکی بخوریم و وقتی حواسم نیست بدو بدو بیاد عینکم رو برداره و در بره ....
عکس هم نتونستم بگذارم . آپلود فروم کار نمیکنه :smile (110):
سلام عسل جون
خدارو شکر که دیتو حالش خوب شدواقعا دستت درد نکنه با زحمتایی که براش کشیدی میفهمم چی کشیدی سر خودم اومده خیلی لحظات بدیه امیدوارم همیشه سالم باشه و هیچ مشکلی براش پیش نیاد
منتظر عکسای قشنگش هستیم![]()
این عکسها مربوط به زمانیه که دیتو مریض شده بود . زیر چشم بچم و ببینید چطوری شده
این عکسها رو هم دیروز ازش گرفتم
دیتو در حال خوردن یک گردوی خوشمزه
دیتو و قورباغه بیچاره که فقط کتک میخوره
![]()
ای بابا
این مامان ما که درس بخون نیست باید برم بهش یاد بدم .
مامان جون .......... خوب گوش کن ببین چی میگم
نخیر ........ ااین مامان منم هیچی یاد نمیگیره . بذار ببینم ...... شاید خودکارش اشکال داره :D
![]()
خیلی عکس های قشنگی شده. یه وقت خودکار رو خراب نکنه جوهرش رو بخوره؟؟ خطرناکه ها . الان که خوب شده خدای نکرده دوباره چیزیش نشه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)