ویرایش توسط بابک آژیده : 29th October 2011 در ساعت 05:21 PM
سلام
قیمت دادن روی حیوون های زنده یکی از سخت ترین کار ها و سخت ترین سوالاتیه که کاربر ها میپرسند معمولا
بستگی به موارد بسیاری داره
شما یه قیمت پایه از فروشنده بگیرید تا بشه بهتر راهنماییتون کرد
کاکتیل های بالغ معمولا بین 40 تا 80 هم فروخته میشند در پرنده فروشی ها البته با توجه به نژآد و سایر فاکتور ها
من خودم به طور مثال نژاد گل باقالی و یا خاکستری که بالغ باشند رو 20 تا 25 هزار میخرم
البته همونطور که بابک گفت بالغ یعنی از حدود 8 ماه به بالا پس کاکتیل 7 ساله و 2 ساله هر دو بالغ نامیده میشند
ککاتیل 7 ماه بالغ نمیشه
اولین علائم در 9 ماهگی به بعد دیده میشه و بلوغ کامل 12 ماهگی اتفاق میفته
در مورد قیمتش هم باید عرض کنم نوع رایج و معمولیش(Normal Grey) ارزان ترین نژاد محسوب میشه که زیر 50 هزار تومان وجود نداره.شاید منظور شما قیمت های 2 سال پیشه.در ضمن اگر کسی حاضر بشه ککاتیلیش رو به این قیمت بفروشه دلیل بر این نیست که قیمتش 20 هزار تومان باشه.
ککاتیل کاربر Nassim از نژاد صورت سفیده (White Face Cockatiel) که قیمتش حد اقل بین 80-100 هزار تومانه
ویرایش توسط بابک آژیده : 29th October 2011 در ساعت 06:06 PM
جناب اژیده بنده عرض کردم 8 ماه به بالا که اولین علائم بالغ شدن صورت میگیره , عرض بر 7 ماه نکردم در پستم :smile (57):
خوشبختانه هم نژآد کاکتیل ها رو کاملا میشناسم و قیمتشون هم دستم هست تو هر رنج سنی
قیمت هایی که عرض کردم مربوط به همین ماه ( ابان ) هست
بالای 200 عدد کاکتیل سراغ دارم که حداقل 20 هزار تومن قیمت یکیشون هست و حداکثر 50 ( البته قیمت برای خریداران بیشتر از این هست و چون فروشنده اشنا هست من میتونم این قیمت بگیرم , هر تعداد خواستید در خدمتم )
سلام
با اجازه استاد آژیده
به نظر بنده عروس هلندی خانم نسیم یک نر کهنه هست یعنی بیشتر از 2 سال داره.
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)